Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Carel Rademakers benoemd tot Lid van Verdienste van Madese Boys

13 november 2021 20:00

Anton Vissers

Zaterdag 13 november is tijdens de vrijwilligersdag Carel Rademakers benoemd tot Lid van Verdienste van Madese Boys.

Carel was tijdens de afgelopen ALV in oktober teruggetreden als voorzitter van Madese Boys. Onze voorzitter Anton Vissers gaf met mooie woorden blijk van waardering voor het grote aantal jaren dat Carel zich heeft ingezet voor onze vereniging.

Zo’n 26 jaar geleden, het moet ongeveer 1995 zijn geweest, werd Carel al jeugdleider van het team van zoon Anton. Samen met onze huidige wethouder in de gemeente Drimmelen, Jurgen Vissers.

Na een aantal jaren als jeugdleider actief te zijn geweest kwam Carel in de jeugdcommissie. Hiervan werd hij in 2006 voorzitter. En trad hij dus al toe tot het hoofdbestuur van Madese Boys.

Carel was, en is een man van de vergezichten, een blik op de verdere toekomst voor een vereniging. Maar hij deinsde er ook zeker niet voor terug om veranderingen door te voeren. Hier altijd weer wel draagvlak voor zoekend bij mede bestuursleden of andere leden. In 2012 volgde Carel onze  Erevoorzitter Jan Kwaaitaal op als Voorzitter van Madese Boys.

Nu, maar liefst 9 jaar later, heeft hij het stokje dus overgedragen. Er is veel veranderd bij Madese Boys in de tijd dat Carel voorzitter was. De gehele accommodatie heeft een facelift ondergaan. Er kwam een nieuw kleedlokalen gebouw, een kunstgrasveld en de tribune werd ook helemaal in een nieuw jasje gestoken. Hoewel er hier en daar al weer wel een likje verf nodig is of een sponsor-reclamebord moet worden vervangen, beschikt de vereniging inmiddels dan ook over een prachtige accommodatie. De vereniging is in een prima staat. Financieel staan we er goed voor, en de accommodatie staat als een huis.

Gelukkig blijft Carel nog actief binnen Madese Boys als vrijwilliger. Het in de ochtenduren openen van het clubhuis, en het mede organiseren van “Ophalen Oud papier” is bij hem in goede handen.

De vereniging dankt Carel voor al die jaren die hij zich heeft ingezet voor de club. 


Via deze link vindt je alle huidige leden van Verdienste en Ereleden van Madese Boys.

15.jpg
Bron: DB
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!