G-voetbal seizoen 2023-2024 - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

G-voetbal seizoen 2023-2024

Madese Boys is in het voorjaar van 2023 gestart met het aanbieden van G-voetbal binnen de vereniging.

Vanaf september 2023 gaat team G-Voetbal van start. We gaan trainen op dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. De eerste trainingsavond is op dinsdag 5 september 2023.

Spelers en speelsters

De spelers en speelsters van team G-Voetbal zijn voetballiefhebbers met een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking. Er spelen mannen en vrouwen in ons team met een minimale leeftijd van 16 jaar. Met name het samenzijn met elkaar en het buiten sporten zijn hierbij de belangrijkste drijfveren.

We gaan ervan uit dat iedereen zelf het vervoer naar Madese Boys kan organiseren. Kernwoorden van ons team zijn plezier, samenzijn en sportiviteit. Ook spelers die niet eerder hebben gevoetbald zijn van harte welkom in team G-Voetbal van Madese Boys.

Wedstrijden

We starten vanaf september 2023 met trainen op dinsdagavond. Indien er nog een paar spelers of speelsters bijkomen, willen wij ook starten met wedstijden op zaterdag. Wij verwachten hier vanaf januari 2024 mee te gaan starten.

Ben je geïnteresseerd en wil je aansluiten bij team G-Voetbal? Stuur dan een bericht naar G-Voetbal@MadeseBoys.nl  Geef in de mail je naam en telefoonnummer door, dan nemen wij spoedig contact me je op. Je mag altijd 3 keer vrijblijvend en gratis meetrainen.

 

Met sportieve groeten,

Team G-Voetbal - Madese Boys

G-Voetbal@MadeseBoys.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!