E-learning 'Verantwoord alcohol schenken - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

E-learning 'Verantwoord alcohol schenken

Instructie Verantwoord Alchohol (IVA) schenken 

De e-learning ‘Voor Elkaar | Sport’ is vanuit NOC/NSF in samenwerking met VWS en drie andere branches speciaal ontwikkeld voor barvrijwilligers/-medewerkers van sportkantines. Met de juiste kennis kun je goed beslagen ten ijs komen in verschillende situaties.

In drie online modules, afgesloten door een toets, wordt je geleerd welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholverstrekking, hoe je moet reageren in lastige situaties en vooral hoe je kunt voorkomen dat er alcohol wordt geschonken aan minderjarigen of dronken personen.
Doe jaarlijks een opfriscursus.

Het is een snelle, toegankelijke en leuke manier om te leren wat verantwoorde alcoholverstrekking inhoudt. Voor mensen die een diploma ‘sociale hygiëne’ hebben behaald is de e-learning een waardevolle opfriscursus.

Het is verplicht om altijd minstens één persoon bij de bar aanwezig te hebben die het bijbehorende certificaat of het diploma Sociale Hygiëne heeft behaald. Wat Madese Boys betreft is deze e-learning een ‘must’ voor iedereen die achter de bar staat in een sportkantine.


(Bron: nocnsf.nl)

Begin gelijk met de e-learning!

Heb je het certificaat gehaald? 'Gefeliciteerd! Geef deze af bij de beheerder.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!