Technische voetbalzaken - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Technische voetbalzaken

Technische Voetbalzaken

Op deze pagina vindt u een kort overzicht van de werkzaamheden van de TVZ en de personen die uitmaken van deze commissie.

Doel
Het doel van de TVZ is zorgen voor een zo optimaal mogelijk leerklimaat voor de spe(e)l(st)ers, train(st)ers en leid(st)ers van Madese Boys om zodoende het maximaal haalbare te halen uit deze personen. Hieruit moet volgen dat het voetbalniveau binnen onze club naar een hoger niveau wordt gebracht.

Taken
Het taakgebied omvat onder andere: het aanstellen van train(st)ers, de samenstelling van selectieteams in nauw overleg met leid(st)ers en train(st)ers, de doorstroming van de jeugd naar de senioren, het technisch begeleiden van train(st)ers en leid(st)ers, het organiseren van voetbaltechnische activiteiten, het houden van overleg en het bewaken van het technisch beleid.

De TVZ bestaat uit de volgende leden:
Ad van den Elshout, voetbalopleiding O9/O8, O11, O19 en selectie Dames
Theo van den Elshout, O13/O12 en O17
Luc de Laat, O15
Johan Raesen, selectie mannen 1 en 2
Björn de Bruijn, secretaris

Ad van den Elshout, aanspreekpunt bestuur

Wil je graag in contact komen met één van de leden van TVZ stuur dan een email naar technischevoetbalzaken@madeseboys.nl.  Vermeld duidelijk de naam van het TVZ-lid, je vraag en je naam en categorie, zodat  wij je vraag door kunnen sturen naar de juiste persoon.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!