Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Technische voetbalzaken

Technische Voetbalzaken

Op deze pagina vindt u een kort overzicht van de werkzaamheden van de TVZ en de personen die uitmaken van deze commissie.

Doel
Het doel van de TVZ is zorgen voor een zo optimaal mogelijk leerklimaat voor de spe(e)l(st)ers, train(st)ers en leid(st)ers van Madese Boys om zodoende het maximaal haalbare te halen uit deze personen. Hieruit moet volgen dat het voetbalniveau binnen onze club naar een hoger niveau wordt gebracht.

Taken
Het taakgebied omvat onder andere: het aanstellen van train(st)ers (voor betaalde krachten wordt bijvoorbeeld een advies aan het hoofdbestuur uitgebracht), de samenstelling van selectieteams in nauw overleg met leid(st)ers en train(st)ers, de doorstroming van de jeugd naar de senioren, het technisch begeleiden van train(st)ers en leid(st)ers, het organiseren van voetbaltechnische activiteiten, het houden van overleg en het bewaken van het technisch beleid.

De TVZ bestaat uit de volgende leden:
Björn de Bruijn, voetbalopleiding O9 en O8
Ad van den Elshout, O11
Theo van den Elshout, O13
Björn de Bruijn, O15
Vacature, O17
Ad van den Elshout, O19
Luc de Laat
Vacature, selectie mannen 1 en 2

Ad van den Elshout, aanspreekpunt bestuur


Wil je graag in contact komen met één van de leden van TVZ stuur dan een email naar technischevoetbalzaken@madeseboys.nl.  Vermeld duidelijk de naam van het TVZ-lid, je vraag en je naam en categorie, zodat  wij je vraag door kunne sturen naar de juiste persoon.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!