Clubhuis - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Clubhuis

Openingstijden Clubhuis

Het clubhuis van v.v. Madese Boys is uitsluitend geopend op donderdagavond, in het weekend en vooraf aangekondigde clubactiviteiten. Aansluitend op rookbeleid van het ministerie van Volksgezondheid voor de horeca, sport, kunst en cultuur mag er in het clubhuis van Madese Boys niet gerookt worden!


NIX18.png

 

Dag Openingstijden Schenktijd tot:
Donderdag 20:00 - 24:00 uur 23:45 uur
Zaterdag 08:30 - 20:00 uur 19:45 uur
Zondag 09:00 - 20:00 uur 19:45 uur


Op zaterdag en zondag worden er vóór 12.00 uur geen alcoholische dranken geschonken.

Geen alcohol onder 18 jaar.Bestuursreglement 'Alcohol in sportkantines'
Sportverenigingen dienen, op basis van artikel 9 van de Drank- en Horecawet, dienen te beschikken over een bestuursreglement „Alcohol in sportkantinesā€Ÿ;
Bestuursreglement, klik hier


Huisregels clubhuis Madese Boys
Huisregels, klik hier


Allergenen informatie
Heeft u een voedselallergie? Meld het bij onze medewerk(st)er.

 
Allergenen.png
Wij kunnen helaas niet 100% uitsluiten dat er kruisbesmetting met allergenen in onze keuken ontstaat. Wel gaan we zo zorgvuldig mogelijk om met allergenen.Geluidsoverlast

Als bestuur willen wij jullie over het volgende informeren en vragen om jullie medewerking:

Als Madese Boys hebben wij namens de gemeente een waarschuwingsbrief ontvangen i.v.m. geluidsoverlast (10 september 2022) vanuit de kantine/ het terras. In de brief worden wij erop gewezen dat wij als vereniging de geldende geluidsnormen hebben overtreden en worden wij verzocht om maatregelen te treffen om herhaling en sancties te voorkomen. 

Als bestuur hebben wij daarom het vriendelijke doch dringende verzoek aan iedereen om ramen en (schuif)deuren van ons clubhuis gesloten te houden, geen eigen geluidsinstallatie mee te nemen naar het sportpark (we hebben een prima muziekinstallatie in de kantine) en ook niet luidruchtig mee te zingen vanaf het terras.

Het is heel erg vervelend als de bewoners rondom ons sportpark overlast ervaren en onze club een fikse boete ontvangt, dat onze (drank)vergunning wordt ingetrokken of dat wij onze kantine moeten sluiten.

Het bestuur bedankt jullie bij voorbaat voor jullie medewerking.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!