Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

NIX18NIX onder 18!

Sinds 2014 ligt de leeftijdsgrens voor de verkoop van ALLE alcoholhoudende drank bij 18 jaar. Aan jongeren onder de 18 jaar mag geen alcoholhoudende drank verkocht worden. Ook het nuttigen van alcohol door jongeren onder de 18 jaar in een horeca-inrichting is strafbaar.

Ook ons clubhuis valt, uiteraard, onder de horeca-wetgeving. Het bestuur zal er dus op toezien dat deze maatregel gehandhaafd wordt. Bij twijfel zal naar een ID-bewijs worden gevraagd en bij herhaalde overtreding van de horeca-wetgeving zullen wij overgaan tot schorsing voor bepaalde tijd en/of ontzegging van de toegang tot het clubhuis.

Er is door de gemeente aangekondigd dat er strenge(re) controles zullen worden gehouden in horeca-inrichtingen. Bij overtreding zullen forse boetes (zowel voor de persoon in kwestie als voor de vereniging) het gevolg zijn. Als je tussen de 12 en 16 jaar oud bent is deze boete € 45,00. Ben je 16 of 17 jaar oud, dan is de boete € 90,00. De boete voor onze vereniging bedraagt € 1.500,-- per overtreding. Bij meerdere overtredingen kan de burgemeester zelfs besluiten onze vergunning in te trekken. Een eventuele boete die Madese Boys krijgt zal worden verhaald op de desbetreffende persoon en/of ouders, immers de eerstverantwoordelijke is de overtreder zelf!

Nog even kort op een rij:

-Ben je nog geen 18 dan is het kopen van alcohol verboden;                                                                       
-Ben je nog geen 18 dan is ook het nuttigen van alcohol verboden;                                                             
-Ben je wel 18 of ouder, en koop je alcohol voor iemand onder de 18, dan is de boete voor jouw rekening.

Wij gaan er graag vanuit dat IEDEREEN zich hieraan houdt en daar ook echt verantwoordelijkheid in neemt. SAMEN zijn wij de vereniging dus moeten we ook SAMEN zorgen voor naleving van de regels!

Bestuur v.v. Madese Boys 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!