Horecamedewerker - Madese Boys

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Horecamedewerker

wij-zoeken-jou-nieuw.png

Er zijn erg veel werkzaamheden zijn die verricht moeten worden om een clubhuis te kunnen runnen. Taken die je niet allemaal bij één man of vrouw kunt neerleggen. Wij zoeken dus meerdere vrijwilligers die bepaalde taken / delen van taken op zich willen nemen. Taken welke deels wettelijk verplicht zijn om ons clubhuis te kunnen openen.

Deze onderstaande taken kunnen zelfstandig of in een werkgroep worden opgepakt.

Kies een functie die het beste bij jou past, waar jouw interesse naar uitgaat of wat aansluit op je huidige werkzaamheden.
Begeleiden medewerk(st)ers bij IVA (m/v):

Madese Boys is een vereniging waarbij, naast het sportieve, ook zeker het sociale aspect een belangrijke doelstelling is. Ons clubhuis is de ideale omgeving om na de wedstrijd nog even na te praten onder het genot van een hapje en een (alcoholisch) drankje. Om te kunnen voldoen aan de alcoholwet en daarmee aan onze drankvergunning, zijn wij verplicht om aan de wetgeving te voldoen.

Wij zijn dus op zoek naar vrijwilligers:

 • Die nieuwe barmedewerkers begeleiden bij het volgen van de Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA).
 • Administratief verwerken van de IVA certificaten.
 • Onze bestaande vrijwilligers helpen bij het up-to-date houden van de veranderingen in de wetgeving.
 • Eens per jaar het bestuursreglement ‘Alcohol in sportkantines’ beoordelen en waar nodig aanpassen i.s.m. de clubhuiscommissie.

 

Inkoper clubhuis (m/v):

 • Kwaliteitsbewaking, verzorgen van en controle op de inkoop, voorraadbeheer en verkoop in samenwerking met Rinus.
 • Contacten onderhouden met de leveranciers.
 • Het verzorgen van de administratie i.s.m. de clubhuiscommissie.

 

Vrijwilligers voor de hygiënecode (m/v):

De Warenwet is bedoeld om de gezondheid van de burger te beschermen. In sportkantines waar belegde broodjes, snacks en dergelijke verkocht worden, ben je wettelijk verplicht te werken volgens een hygiëne controlesysteem, het zogenaamde HACCP-systeem (Hazard Analyses of Critical Control points). De Hygiënecode is een praktische vertaling van het HACCP-systeem en heeft betrekking op de procedure die de verenigingen moeten volgen bij het bereiden van etenswaren.

Ben jij onze vrijwilliger voor het up-to-date houden van de hygiënecode voor onze sportkantine?

 

Up-to-date houden allergenen informatie (m/v):

In ons clubhuis worden onverpakte producten verkocht zoals tosti’s, belegde broodjes, snoep, snacks en sauzen. Sportkantines zijn verplicht om allergenen informatie te geven aan bezoekers die daarom vragen. Allergenen zijn eiwitten die een allergische reactie kunnen opwekken. Mensen met een voedselallergie of voedselintolerantie reageren overgevoelig na het eten van producten met daarin allergenen waar ze allergisch voor zijn.

Wil jij ons helpen bij het up-to-date houden van onze allergenen informatie?

 

‘Gezonde’ kantine vrijwilligers (m/v):

Heb je nieuwe frisse ideeën om ons assortiment in het clubhuis uit te breiden of periodiek aan te passen? Bijvoorbeeld door een keer appelflappen, gevulde koeken, snert o.i.d. aan te bieden.
Wil je hier een actieve bijdrage aan leveren? Meld je dan aan!

Daarnaast blijft het bestaande assortiment in ons clubhuis zoals friet en snacks natuurlijk verkrijgbaar. Maar … steeds meer leden geven aan dat we meer zouden moeten doen om gezondere keuzes aan te bieden. Er is dus behoefte aan meer gezonder aanbod in ons assortiment.

Wie durft de uitdaging aan om onze sportkantine gezonder te maken?

 

Opmerkingen:

Op kosten van de vereniging kun je, indien dit noodzakelijk is voor je functie, de volgende opleidingen / trainingen volgen:

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenen training
 • BHV
 • Overige noodzakelijk opleidingen

 

Voor vragen, aanvullende informatie of een vrijblijvend gesprek kun je contact opnemen met:  Anton Vissers, Jeffrey van der Westen of Jan van Fessem.

Heb je interesse in één of meerdere van deze functies en wil je ons komen versterken, stuur dan een reactie via de mail: secretariaat@madeseboys.nl

Vacature Titel
Technische zaken Lid Technische Voetbalzaken
Sponsorcommissie Lid sponsorcommissie (M/V)
Horecamedewerker Vacatures in ons clubhuis
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!