Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Indeling scheidsrechtersScheidsrechters


Opm: Indien er geen clubscheidsrechter beschikbaar is dient het team zelf voor een scheidsrechter te zorgen.

Er wordt getracht een zo up-to-date mogelijk overzicht te publiceren voor komende wedstrijden. Prioriteit ligt echter bij het bijhouden van de wedstrijdzakenapp. Onder het kopje Officials wordt de naam van de scheidsrechter ook zichtbaar gemaakt.

Om het fluiten mogelijk te maken zijn een aantal fluitjes en setjes kaarten achter gelaten in de beheerdersruimte bij de kleedlokalen.

Het blijft de verwachting dat er meer wedstrijden zullen zijn zonder clubscheidsrechter. Er zijn meer seniorenwedstrijden gekomen en het aantal beschikbare scheidsrechters groeit niet. De verwachting is ook dat er vanuit de KNVB minder scheidsrechters zullen worden aangesteld. Wanneer een team met veel wisselspelers af en toe een scheidsrechter zou kunnen aanwijzen komen we snel verder met het beter bezetten van de wedstrijden. Vanuit de scheidsrechters begeleiden we graag. 

2-05-2021:  Het aantal scheidsrechters dat op dit moment fluit is beperkt. Het is uitdagend om alle wedstrijden van clubscheidsrechters te voorzien. We blijven ons best doen maar doen ook een beroep op leiders en spelers om zelf mee te helpen met het invullen van wedstrijden.

Datum Tijd Thuis Uit type Naam
26-jun 10:00 Madese Boys MO11-1  SCO/TOFS MO11-2 co 8x8 Boris van Zomeren
26-jun 10:45 Madese Boys MO13-1 Blauw-wit '81 MO13-1 co 8x8  
26-jun 14:30 Madese Boys JO17-1 Boeimeer JO17-1 co KNVB afgeschermd
27-jun 11:00 Madese Boys VR 1 HZ'75 VR 1 vr Jarno van Dongen

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!