Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Madese Boys zoekt talenten voor het G-Team

15 oktober 2021 18:00

MVG/CC

Ieder kind heeft recht om te sporten en of in teamverband te voetballen. Ook jongeren met een beperking of handicap. Madese Boys is daarom op zoek naar spelers om een G-Team mee op te starten. Interesse? Laat het ons weten.

MADESE BOYS ZOEKT SPELERS VOOR HET G-TEAM !!!!
Richard en Marjolein van Sporttief, sponsor van Madese Boys, staan vooraan om een G-Team bij Madese Boys opstarten. Marjolein; "Wij hebben zelf een zoon met een beperking/handicap van 18 jaar die voetbal ademt. Van kleins af aan traint en voetbalt hij bij Madese Boys, maar nu is toch het moment gekomen dat hij met zijn leeftijdgenoten niet meer mee kan."

Opstart van Madese Boys G-Team 
Madese Boys is een mooie vereniging, de club van rood en wit, waar zowel jong en oud voetballen. Ook jongeren met een beperking/handicap willen wij de kans bieden om een balletje op onze velden te laten trappen. Daarom vinden wij dat eens tijd wordt om G-Teams bij onze teams op te nemen. Het G-Team wat we willen oprichten willen we in competitie verband laten voetballen (G-Team is 7 tegen 7). Om te kijken of hier animo voor is zijn we op zoek naar spelers voor het G-Team.

Interesse?
Ben jij (jongen of meisje) of ken je iemand in je omgeving met een beperking of handicap die ook graag wil voetballen laat het dan weten. Stuur een mail naar algemenevoetbalzaken@madeseboys.nl. Of neem contact op met Marjolein van Dinteren, tel. 0162-435778. Met voldoende aanmeldingen gaan wij kijken of we het mogelijk kunnen maken om G-Team(s) onder te brengen bij Madese Boys.

Delen = Lief en word zeer gewaardeerd.

Jesse is er klaar voor. Jij ook?
IMG-20211015-WA0006.jpg
Bron: G-Team
Delen

Lees meer over:
G-Team

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!