Baronie E1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

15 oktober 2011 11:00

Madese Boys E1-Baronie E1

11:00 Mooi weer op de Madese velden, de jongens en meiden van Made zijn vol overtuiging van winst. Dat gevoel bleek later in de wedstrijd ook meteen de valkuil te zijn.

De eerste helft begint goed voor Made en na een paar schoten op de keeper en op de lat komt Made op voorsprong door een voorzet van Tim van Oorschot op Marije die met een hoog schot de keeper passeert. Het is 1-0 voor Made.

Onze Ricardo heeft het doel schoongehouden en na het zien van N.E.C.- Vitesse op studio sport zondagavond leek het wel of Veldhuizen van Vitesse goed Ricardo had bestudeerd. Sjongejonge wat speelt Ricardo een topwedstrijd vandaag. In de kleedkamer wordt gesproken over dat we goed spelen, maar dat de tegenstander ook veel kansen
heeft gehad in de eerste helft. De tweede helft begint en Baronie blijkt ineens nog veel sterker te zijn. Baronie combineert prima en zet hun flitsende spits vaak in stelling, wat ook snel tot de gelijkmaker leidt. Daarna treft Made weer het doel en komt dus op voorsprong door een voorzet van Marije op Bram: 2-1. Nu moeten we goed opletten
en verdedigend goed spelen, wat helaas niet goed genoeg lukt. Op het middenveld wordt
gemorst met balbezit waar we de laatste wedstrijden zo sterk in waren. Ook de dekking van de tegenstander na balverlies was matig waardoor we weer de gelijkmaker moeten incasseren 2-2. Ook de voorsprong van Baronie blijft niet uit en het wordt 2-3. We gaan nog wel naarstig op jacht naar de 3-3 maar die blijft helaas uit. Made, er werd vooral de
eerste helft aardig gevoetbald, maar we wisten het goede spel van vorige week
niet door te zetten. Als we goed geconcentreerd aan de wedstrijden beginnen en we willen echt met elkaar de wedstrijd winnen (ongeacht de positie waar je staat), weet ik zeker dat de E1 “het vlaggeschip van de Madese E-jeugd” zeker in de hogere regionen kan eindigen. Nu gaan we genieten van twee zaterdagen rust/vakantie, en gaan daarna met weer een nieuwe tegenstander kennismaken Unitas uit (weer op nepgras).

Prettige vakantie en jullie horen/zien nog van ons!!!!!!!!!!!!!!!!!!!