Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse E

9 oktober 2011 14:30

Beurden, L.H.J. van

MADESE BOYS TOONT VEERKRACHT

In een snel op en neergaande wedstrijd kwam Madese Boys tot een acceptabele 2-2 eindstand. Met handige en snelle buitenspelers was RCS constant gevaarlijk op de helft van Madese Boys. Toch creëerde Madese Boys 3 geweldige kansen om te scoren, de counters werden helaas niet doeltreffend afgerond. De ploeg van Dennis de Nooijer scoorde wel 2 keer en een ietwat geflatteerde ruststand stond op het bord, 2-0

Na rust nog een enkele maal dat RCS dicht bij het doel van Cor van Dongen kon komen, doch hierna nam Madese Boys steeds meer het heft in handen. Dit resulteerde dan ook tot de aansluitingstreffer. In de 70e minuut een terugspeelbal die door de doelman van RCS nonchalant werd verwerkt. Hierbij verspeelde hij de bal en trapte de toegesnelde Joost Jansen onderuit. De strafschop werd door Wouter de Laat zuiver ingeschoten, 1-2. Madese Boys geloofde er weer in en ging vol op aanval spelen. Dit werd beloond in de 80e minuut. Joost Jansen sprong bij ’n vrije trap boven de gehele verdediging van RCS uit en kopte de bal onhoudbaar in het doel, 2-2. Een meer dan verdiende gelijkmaker en met nog 10 minuten werd zelfs getracht de volle buit mee naar Made te nemen. Dit lukte echter niet meer, maar zéér tevreden werd het veld verlaten en het meer dan verdiende punt werd gevierd. Komende zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is dan Moerse Boys. Met hopelijk weer vele toeschouwers langs de lijn kunnen onze Rood-Witten de punten dan weer in Made houden en hierdoor een aantal plaatsen stijgen op de ranglijst