Onbekend (schot)

Mannen Zondag reserve, 4, 4e klasse 09

9 oktober 2011 13:00

Madese Boys FIER doet naam eer aan en wint met Fier – nul

De regen kon deze zondagmiddag niet verpesten voor Fier. Eindelijk waren de nieuwe tenues en trainingspakken van sponsoren Tankpunt Terheijden en Xclusive floors binnen. Als kinderen zo blij werd alles uitgepakt en gepast. Goed gesoigneerd werd het veld betreden, dan sta je al met 1-0 voor natuurlijk! Er werd fel gestart en meteen druk gezet op de gastheren van Groen Wit, dat hierdoor in de beginfase een beetje overrompeld werd. Na een aantal fraaie aanvallen en dito gemiste kansen was het toch Jeroen Reedijk die de score wist te open na een vloeiende aanval over rechts. Robert van Straten wist met zijn gevoelige rechterbeen het hoofd van Jeroen te bereiken die geen moment nadacht en via de paal de 0-1 liet aantekenen. Fier bleef hongerig en was zeer standvastig in haar doel, nog voor de eerste helft voorbij is de wedstrijd binnen hebben.

Robbie van den Boer was de man van de gevaarlijke corners deze dag, en op een gegeven moment was deze zo scherp ingedraaid dat de bal, Bas de Kroon, een verdediger en de keeper het net raakte. Enige twijfel bij scheidsrechter Dingenouts, jawel overduidelijke broer van!, was na luid gejuich en geen protest van de tegenstander weg en het doelpunt goedgekeurd 0-2.

Nog voor rust was het Hans van Mook die na een fraai opgezette aanval over de linkerflank de bal binnen kon schieten. Bas de Kroon werd gelanceerd en wist de bal hard voor te geven in de zestien. Jeroen Reedijk verlengde met de hak en Hans kon hem buitenkant rechts tegen het net krijgen. De rust heeft bij Fier deze wedstrijd ongeveer 50 minuten geduurd. Alhoewel scheidsrechter Dingenouts na vijf minuten al weer wilde beginnen (overduidelijk broer van, iedere kantineminuut gewonnen is er één) duurde het bij Fier tot aan de 85e minuut voor er weer wat te juichen viel. Het was Rob Kamberg die een afvallende bal vol op de pantoffel nam en de bal hard in de rechterhoek zag verdwijnen 0-4 en de eindstand van de dag.

Rest ons nog de man of the match van deze week. Die gaat naar de man die bewezen heeft dat verdedigen ‘een vak’ is: Sander Machielse gefeliciteerd!