TSC F3

F-Pupillen (najaar), F4, 3e klasse 330

17 september 2011 9:00

F4 blijft verbazen !!

Na 2 monsteroverwinningen “promoveerde” de F4 al na 2 weken naar de 3e klasse. Eerste wedstrijd in die klasse was thuis tegen TSC F3. En net als in de 4e klasse kwam de F4 ook nu al binnen 2 minuten op voorsprong. Wessel scoorde na een knappe actie van Jens. En kort daarna maakte Idse 2-0 op aangeven van Jarno. Keeper Max verrichte intussen enkele knappe reddingen en Sam en Koen zorgden ervoor dat Max het verder rustig had. Het waren wederom Wessel en Idse die scoorden na goed opbouwend werk van Nuno en Luuc: 4-0. TSC deed nog even wat terug, maar de F4 stelde snel weer orde op zaken via Wessel. TSC bepaalde met nog een tegentreffer de ruststand op 5-2.

Na rust bleef de F4 de betere ploeg, al werd het doel nu iets moeilijker gevonden. Sam wist 3 mooie kansen niet te verzilveren en ook Jens had het vizier niet helemaal scherp. Gelukkig bleven Jarno, Nuno en Luuc het middenveld goed beheersen. Wessel werd goed aangespeeld en hij maakte met zijn 4e treffer 6-2. Koen  en Max waren beiden een doorn in het oog van de Oosterhoutse spitsen. Jens onderschepte de bal op helft van de tegenstander en maakte knap 7-2. Keeper Idse was kansloos op een hard schot van een TSC-spits en zo werd de eindstand van deze mooie wedstrijd 7-3 voor Madese Boys F4. Ondanks een klasse hoger, toch weer een ruime overwinning voor het team van Pieter, Piet en Paul. Waar gaat dit eindigen?!