Scheidsrechter

Onink, C.

Eerste driepunter voor Madese Boys

In de thuiswedstrijd tegen BSC uit Roosendaal pakte Madese Boys de volle buit

De eerste 5 minuten een sterke start van Madese Boys, waarbij BSC enkele overtredingen nodig had om de aanval van Made af te stoppen. Hierna trok BSC het spel naar zich toe  en scoorde uit een vrije trap  in de 13e minuut de 0-1. Kort hierna twee katachtige reddingen van Cor van Dongen waarbij hij de 0-2 voorkwam. De verdediging stond erbij en keek ernaar. Na ongeveer 30 minuten herpakt Madese Boys zich en een voorzet wordt door Wouter de Laat in de handen van de BSC-goalie gekopt. Direct hierna ’n goeie actie van Dennis Marijnissen met links, waarbij hij de doelman opnieuw tot ’n uiterste redding dwingt. Kort voor rust ‘n 2e gele kaart voor speler van BSC na het neerhalen van Joris van de Ham. Rood en Madese Boys verder tegen 10 spelers van BSC.

De 2e helft opnieuw ’n felle start van Madese zijde en een voorzet van invaller Joost Jansen wordt helaas jammerlijk gemist. Na een kwartier wordt opnieuw onoplettendheid in de Madese verdediging door BSC afgestraft, 0-2. In de 70e minuut gaat Joost Jansen alleen door en na enige twijfeling passeert hij de doelman, 1-2 en nog 20 minuten om naast BSC te komen. Echter in dezelfde minuut is de hoop alweer vervlogen. Een speler van BSC loopt vrij door de gehele verdediging van Madese Boys en scoort de 1-3. In de 75 minuut ’n knap afstandsschot van Aron van Bragt, maar opnieuw prima verwerkt door de doelman. Even later ’n scrimmage voor het doel van BSC en Dennis Marijnissen zorgt voor de aansluiting 2-3. Eén minuut later staat de 3-3 op het scorebord en opnieuw is het Dennis Marijnissen die scoort. Madese Boys gaat nu op jacht naar de overwinning in ’n fase waarbij de scheidsrechter het zeer moeilijk heeft. In blessuretijd wordt een hoge bal door de complete BSC verdediging verkeerde beoordeeld  en zorgt Richard Ramsteijn voor de 4-3 en dus eerste overwinning van dit seizoen. Complimenten aan alle spelers voor de geweldige inzet in deze wedstrijd. Hopelijk geeft dit resultaat vertrouwen om de komende wedstrijden opnieuw tot positieve resultaten te komen.