Mannen Zondag standaard, 1, 2e klasse E

25 september 2011 14:30

Tempelaar, H.J.

WEER GEEN PUNTEN VOOR MADESE BOYS

In de uitwedstrijd tegen Roosendaal waren de gastheren voor rust de beter combinerende ploeg en dat leidde ook tot de 1-0 ruststand toen in de 30e minuut een afstandschot achter Cor van Dongen in het net plofte.

Na de pauze trokken de Madenaren het initiatief naar zich toe en hadden ook het betere van het spel. Dit leverde diverse goede doelkansen op maar het duurde tot de voorlaatste minuut voordat de zeer verdiende gelijkmaker op het bord kwam. Frank Razenberg was de doelpuntenmaker. Alle wees erop dat het een puntendeling zou worden. De domper was daarom erg groot toen na 2 minuten blessure na  slordig uitverdedigen Roosendaal met een afstandschot de volle buit pakte en daarmee uiterst geflatteerd de 3 punten in eigen huis hield.