Dongen F5

F-Pupillen (najaar), F3, 4e klasse 498

24 september 2011 9:00

Pech doet winst uit handen glippen

De thriller tussen de F3 van Madese Boys en Dongen F5 werd een waar doelpuntenfestijn, waarbij de winst met 3-5 naar Dongen ging. En dat was jammer voor de jongens en meiden van Madese Boys, want met een beetje geluk waren zij het die de pot gewonnen hadden.

De eerste helft was licht in het voordeel van Dongen, maar nadat de F3 meteen na rust op een 0-3 achterstand kwam, lieten ze zien over veel kwaliteit en een enorme veerkracht te beschikken. Er werd geknokt voor iedere bal en de tegenstander werd alle hoeken van het veld getoond. Gwenneth scoorde na een prachtige actie, waarna Boris een afvallende bal heel koeltjes in de hoek plaatste, 2-3. Één van de weinige kansen van Dongen leidde helaas tot de 2-4, maar ook dit kon de F3 niet deren. Opnieuw werd er volop op de aanval gespeeld en vijf minuten voor tijd scoorde Remco op knappe wijze de 3-4. De tegenstander was rijp voor een afstraffing, maar paal, lat en keeper stonden de overwinning in de weg. Dat Dongen uit een stiekeme counter nog de 3-5 scoorde was dan ook alleen maar heel erg jammer. De leeuwen en leeuwinnen van de F3 hebben laten zien steeds verder te groeien in de competitie en het is dan ook nog maar een kwestie van tijd, voordat zij de eerste punten gaan binnen halen.