UVV'40 E1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

17 september 2011 11:00

E1 thuis verlies tegen UVV ´40 E1

Vandaag stond de wedstrijd thuis tegen UVV op het programma. Wederom een sterke tegenstander voor onze E1. We begonnen de wedstrijd voortvarend omdat we in de eerste minuut al een kans hadden om te scoren. Mathijs geeft hem op Tim Tonnaer die net naast schiet. Kort daarop komen we op voorsprong vanuit een corner die Bram neemt en uiteindelijk vanuit een kluts weet Daan hem achter de keeper te werken 1-0. Daarna door een fout in de verdediging komt UVV eenvoudig op gelijke hoogte 1-1. We trappen af en weten de bal voorin te krijgen door de voet van Max op Mike die hem net over het doel plaatst. UVV krijgt een vrije trap vanaf een metertje of 15. De bal zou naast gegaan zijn ware het niet dat de spelers van Madese Boys hem er zelf inwerken: 1-2. Met deze stand gaan we het kleedlokaal in.

De Coach spreekt met de kinderen af dat ze zelf hun directe tegenstander moeten dekken en dat hij stopt met steeds roepen dat ze hun mannetje kort moeten pakken. In de training is dit nu al een aantal keren getraind en ze zullen het toch echt zelf moeten doen. We komen weer op het veld en doordat we weer onze directe tegenstander laten lopen krijgen we weer een goal te verwerken: 1-3. Toch komen we op een gegeven moment even terug in we wedstrijd en Mathijs ziet zijn goede schot gestopt worden door de goede keeper van UVV. Daarna scoort UVV toch nog een te makkelijk uitgespeelde 1-4. Enkele minuten later scoort Mathijs de 2-4, wat betekent dat er nog niks is verloren. Ricardo stopt 2x een doelpoging van UVV. Jill staat haar mannetje en werkt als een paard. Weer een doelpoging van Made die gestopt wordt door de keeper. Ook wordt nog een keer de lat geraakt. UVV komt weer naar de goal van Made, echter de bal wordt onderschept door Tim en de omschakeling is voor Made. Max gaat naar de goal en scoort de 3-4. Paniek, paniek de scheids fluit af maar naar blijkt te vroeg. We hebben nog 5 minuten wordt in rap tempo besloten. De bal is voor UVV en de keeper mag uitnemen. Nu wordt er voornamelijk op de helft van UVV gespeeld, echter niet zorgvuldig genoeg waardoor we niet tot scoren komen. Eindstand blijft 3-4; geen punten voor Made. Jongens en meiden van de E1: het giftig spelen waar de coach om gevraagd had in de rust en het willen winnen gevoel kwam er helaas pas toen de wedstrijd eigenlijk al was gespeeld "te laat dus". Volgende wedstrijd gaan we er weer tegenaan en er moet dan meteen begonnen worden met het gevoel IK WIL ELK DUEL WINNEN!!!!!!!!!.