Madese Boys JO11-1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse E

10 september 2011 10:30

Boeimeer E1 - Madese Boys E1 3-4

De tweede wedstrijd van de E1 werd met samengeknepen billen gewonnen door de MB E1. De eerste helft ging op en neer, onze E1 was zeer gewaagd aan Boeimeer. Daan gaf aan de zijde van Made het goede voorbeeld en speelde een goede 1e helft. De eerste helft werd met voorsprong afgesloten door een cadeautje van Boeimeer. Een speler van Boeimeer speelde een lange bal terug op de keeper, Matthijs was heel alert en passeerde de keeper: 0-1.

We zochten de kleedkamer op en er werd onder meer gesproken over het voornamelijk rommelige spel van onze E1. Ook werd er meer van onze spelers verlangd qua omschakelen, dat ging in de eerste helft niet snel genoeg. Een beker ranja erin en snel het veld weer op.

Er was helaas niet goed geluisterd in het kleedlokaal en Boeimeer kwam gelijk doordat er te onzuiver en rommelig werd gespeeld. We kregen weer een goal mee door
kluitjesvoetbal voor het doel van Boeimeer gelukkig kwam daar een goal uit van
de voet van Mathijs: 1-2. Daarna werd er achterin te onvoorzichtig gespeeld en er werden onnodige slidings gemaakt wat resulteerde in wederom een gelijkmaker: 2-2. Daarna werden de spelers van Made even wakker en door een goed genomen corner van Tim v. O. kwam de bal terug naar achter en kon Bram hem afwerken: 2-3. Er werd een paar keer goed gespeeld en de stand kwam door een krachtig schot van afstand 2-4 van de voet van Jill. Er kwamen nog wat kansjes door het goede spel van Tim T. en Max op het midden die de bal naar links speelde op Mike. Hij probeerde het een paar keer van links op de goal wat niet lukte. We werden plotseling zenuwachtig omdat de drie punten in zicht waren, dit kwam ook tot uiting in ons spel en kreeg Ricardo het te
druk. Hij kon dus ook niet voorkomen dan Boeimeer nogmaals het net vond en de eindstand bepaalde op 3-4.

De eerste 3 punten zijn binnen, op naar UVV die we thuis ontvangen. Als we dan wat verzorgder spelen wie weet hoe de eindstand er dan uitziet.