Onbekend (schot)

Mannen Zondag reserve, 4, 4e klasse 09

11 september 2011 10:00

Fiertrick Hein Neefs helpt Madese Boys 4 aan overwinning
Op een zonnige nazomerochtend begon Madese Boys Fier aan de eerste uitwedstrijd in zijn prille bestaan. Baronie 7 was de respectabele tegenstander. Het gras was vochtig en de monden waren droog zodatde omstandigheden ideaal waren te noemen. De wedstrijd werd dan ook zeer scherp begonnen. In de 2e minuutonderschepte Robert de bal waarna Hans van Mook Hein in stelling bracht die beheerst afrondde: 0-1. Na de openingstreffer werd er te makkelijk over het vervolg van de wedstrijd gedacht waardoor Baroniebeter in zijn spel kwam. De Baronnen voerden de druk op en het was wachten op de gelijkmaker en deze vieldan ook na ongeveer 20 minuten spelen. Een geweldig schot spatte eerst uiteen op de lat waarop de rebounddoor de spits behendig werd binnengewerkt: 1-1. Na de gelijkmaker werd het tempo flink opgevoerd envierde Fier op. Iedereen leek zich te beseffen dat het over een andere boeg moest en dat resulteerde ineen veldoverwicht. In de 28e en 30e minuut leidde dit tot twee opgelegde kansen voor Hans en Hein maarhelaas schortte het ditmaal aan de afwerking. In de 32e minuut was het echter toch Hein die met een bekeken schotde 1-2 liet aantekenen. De wedstrijd kabbelde hierna verder richting de rust. Robbert wilde met een ruimere voorsprongde rust in en joeg de bal met een verre uittrap richting Hans welke de bal doorkopte op de inlopende Hein.Oog in oog met de doelman rondde Hein deze buitenkans met het buitenkantje af zodat de ruststand op 1-3 werd bepaald. De titel Man van de Wedstrijd, die hij vorige week in de wacht sleepte, gaf Ruben in de tweede helft de drive ommeer energie in de strijd te gooien. Als invaller kleurde hij het eerste kwartier met zijn loopvermogen op.Een kwartier voor tijd is het Hein die de wedstrijd professioneel in het slot gooit. Na een splijtende pass van Jeroenmikt hij de bal in een leeg doel. Wedstrijd gespeeld. In de 80e minuut werd Hans vervangen door Frank ‘Der Bomber’ Vissers.Na circa fier jaar afwezigheid maakt hij zijn rentree op de velden. In de 86e minuut was het Hein die Frank een doelpunt hadkunnen schenken maar helaas gooide de keeper vooralsnog roet in het eten. Twee minuten later luistert Frank zijn rentreedan toch op met een goal. Hij maakt zijn killersreputatie waar en schiet de op basis van de 2e helft verdiende 1-5 in de boeken.De Man van de Wedstrijd is deze keer zonder twijfel Hein geworden: gefeliciteerd. Sjoerd zat hem dicht op de hielen envandaar bij deze een eervolle vermelding. Rest ons niets anders dan de rest van het team te complimenteren met hun getoonde inzet en zichtbare spelplezier.Volgende week speelt Madese Boys Fier thuis om 11.00 uur tegen Jeka 8. Komt dat zien!