11 september 2011 14:30

Scheidsrechter

Toorenaar, C.A.

GELIJKSPEL MADESE BOYS IN HAARSTEEG

De 1e uitwedstrijd in de 2e klasse was tegen Haarsteeg en het eerste kwartier waren de gastheren sterker. Het veldoverwicht leidde dan ook tot de op dat moment verdiende 1-0 voorsprong. Na deze domper herpakten de rood witten zich echter en werd het aantrekkelijke, gelijkopgaande wedstrijd. Na ruim een half uur scoorde Dennis Marijnissen uit een scrimmage de gelijkmaker en knalde enkele minuten later ook nog op de paal. De ploegen gingen met de 1-1 stand de rust in. Na de thee hadden de Madenaren het betere van het spel, maar moesten opnieuw een domper incasseren toen door slecht uit verdedigen een Haarsteeg aanvaller vrij voor Cor van Dongen opdook en het presentje genadeloos afstrafte. Even was Madese Boys van slag, maar herstelde zich knap en 10 minuten voor tijd tekende Kevin Bakx voor de verdiende gelijkmaker. De eindconclusie was dan ook: Een terechte puntendeling in een aantrekkelijk duel.