72'

Mannen Zaterdag reserve, 3, 5e klasse 24

3 september 2011 15:00

Eerste competitiewedstrijd MB ZA3 jammerlijk verloren

Met de zon hoog aan de hemel reisden we deze middag af naar onze Oosterhoutse vrienden van SCO. We speelden daar de wedstrijd tegen een “nieuw team”; SCO ZA6. Omdat Jordy geblesseerd was,  was het Jochem (alias Sander) ons doel verdedigde. Niet alle spelers waren fit en samen met de brandende zon was dit geen ideale combinatie. Gelukkig waren er wel enkele spelers die er “vol voor gingen” maar dit mocht niet baten; we kwamen al snel weer achter met 1-0. Omdat Jochem (of was het nou Sander) geblesseerd uit viel was het onze “derde keeper” Robin die plaats nam onder de lat. In de 42e minuut maakte Ruudje (wie anders?) gelijk zodat we met 1-1 konden gaan rusten. In de rust volgde een donderspeech van de coach waarin Bob het vooral moest ontgelden. Of dat het hieraan gelegen heeft is nog niet duidelijk maar in de tweede helft zagen we een heel andere Bob die zelfs nog scoorde: de 3-2. (62e minuut) Ook Ruud deed nog een extra duit in het zakje en maakte de 4-3. Verder kwamen we niet op deze tropische middag; jammer maar helaas!
Op naar de volgende wedstrijd: zaterdag 10 september14.30 uur thuis tegen Internos. O ja; cijfer voor de gehaktbal (uit het vet) was een 5-je.