Mannen Zondag reserve, 4, 4e klasse 09

4 september 2011 11:00

Zijdemans, P.C.

Madese Boys Fier start competitie met winst op SCO 4

Op een druilerige zondagochtend liep het nieuwe elan van Madese Boys Fier het veld op, het vernieuwde Madese Boys 4 staat voor Frivool, Idealistisch, Eensgezind en Ravissant. Er werd fel gestart en de tegenstander onder druk gezet, wat resulteerde in een snel doelpunt van Sander van Geel, op aangeven van Pieter Dudok, met een halve omhaal in de haak. De toon was gezet dachten we meteen. De tweede treffer liet ook niet lang op zich wachten. De kleine Bombarda van Fier, Marco Hofkens, controleerde de hard ingespeelde bal van Robert van Straten, draaide zijn kleine kontje vrij en schoof de bal voorbij de keeper 2-0. Daarna werd het even wat slapper bij de mannen van Fier. De 2-1 werd gemakkelijk weggeven door een snelle combinatie door het midden van de verdediging. Niks aan de hand, totdat een diepe bal wel heel diep bleek en de spits de bal achter keeper Robbert van Gurp kon schieten. Met 2-2 de rust in, daar was vooraf geen rekening mee gehouden. De tweede helft zakte Fier wat verder in en ging het beter voetballen. Met de inbreng van trainer Ruben Reedijk kwam er meer diepgang in het spel en de tegenstander wist hier even geen raad mee. Na een goed opgezette aanval via Gijs de Kroon en Ruben kon Hans van Mook bij de tweede paal beheerst binnenschieten 3-2. Het middenveld en verdediging waren onder controle en er kon weer meer naar voren gevoetbald worden. Hein Neefs kreeg de bal op de rand van de zestien, kapte met rechts naar binnen en schoot met links onhoudbaar in de verre hoek 4-2. Na dit doelpunt waren er nog enkele kansen, waarvan een niet te missen, voor spits Hans van Mook. Helaas vond hij 4-2 een mooiere uitslag die perfect bij Fier past. Man of the match was deze week Ruben Reedijk, gefeliciteerd!