47'

Mannen KNVB beker Amateurs poule, 2, Groep 2 67

21 augustus 2011 14:30

Bemt, J.P.C. van den

’t Twedde van Madese Boys pakte vorig seizoen een periode en mag daarom dit seizoen meedoen in de KNVB beker voor eerste elftallen. Met grote spanning werd uitgekeken naar de loting. PCP, Val Aan en Right Oh kwamen uit de koker. Mooie wedstrijden tegen sterke tegenstanders als beloning voor de geweldige prestatie van het vorige seizoen. Na een korte voorbereiding waarin werd gewonnen van SCO/TOFs en TPO moesten we afgelopen zondag aantreden tegen PCP uit Breda. Aangevuld met een aantal Decibellers vetrokken we naar Breda. Na een goede warming up begonnen we onder tropische omstandigheden aan de wedstrijd. De decibellen hadden echter hun uitwerking niet gemist want voordat we het wisten stonden we met 1-0 achter. ‘T twedde herpakte zich en er ontspon zich een spannende wedstrijd met kansen aan beide kanten. Tot aan de rust bleef de stand ongewijzigd. Na de rust een energiek Made. Pim wist de 1-1 te maken en er kwamen zelfs kansen op de overwinning. Door een dekkingsfout wist PCP weer te scoren. Made gooide de laatste krachten in de strijd maar wist helaas niet meer te scoren en dus 2-1 verlies als resultaat.