Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

8 mei 2011 14:30

Loos, G.J.H.

Madese Boys heeft het Kampioenschap in de 3e Klasse binnengehaald

Een teamprestatie die tot stand is gekomen door een geweldig samenspel van eenieder die bij de selectie van Madese Boys betrokken is geweest. Met 2 punten voorsprong op Uno Animo speelde onze rood-witten uit tegen degradatiekandidaat RKTVV uit Tilburg. Vele prognoses en mogelijkheden werden vooraf besproken, doch op het veld moest het gebeuren. Zelf winnen was het belangrijkste en het resultaat van Uno Animo tegen Terheijden zou daarna wel bekend worden. Madese Boys had ’n moeizame start en het duurde tot de 20e minuut voor de eerste echte aanval tot stand kwam. Deze was dan ook meteen raak.  Geert Neefs werd met ’n splijtende pass door Nicky den Reijer op links weggestuurd en zijn voorzet werd door broer Hein uitstekend tot de 0-1 verwerkt. Madese Boys kwam los en direct hierna een identieke aanval. Hein zijn inzet verdween helaas naast het doel.

Het eerste bericht vanuit Terheijden kwam binnen en het minder goede nieuws was dat Terheijden met 10 verder moest. Na ’n half uur ’n fabuleuze redding van Cor van Dongen die ’n inzet van RKTVV tot hoekschop stompte. Kort hierna het bericht dat Uno Animo op voorsprong was gekomen, 0-1

Net voor rust schoot Wouter de Laat ’n vrije trap net buiten de 16 meter rakelings over het doel.

Juichende supporters bij Madese Boys want Terheijden scoort de gelijkmaker

Ruststanden: RKTVV – Madese Boys 0-1      Terheijden - Uno Animo 1-1

De 2e helft begon Madese Boys direct met veel druk naar voren en binnen 5 minuten stond het 0-3

Eerst maakte Hein Neefs zijn 2e goal na opnieuw een prachtige voorzet van Geert. Direct daarna kopte Richard Ramsteijn een hoekschop van Nicky den Reijer snoerhard binnen. Na 25 minuten opnieuw ’n positief bericht vanuit onze buurtgemeente, Terheijden komt op 2-1. Opnieuw ranselt Cor van Dongen op spectaculaire wijze ’n hard schot uit zijn doel. Dennis Marijnissen maakt er 0-4 van en de spanning langs de lijn wordt opgevoerd, zowat iedereen wil weten wat er in Terheijden gebeurd.  Uno Animo scoort de gelijkmaker en de zenuwen zijn voor velen niet meer te houden. RKTVV maakt nog ’n tegentreffer, 1-4. Opnieuw gaat de spionkop van Madese Boys tekeer, Terheijden komt op 3-2 en het kan bijna niet meer stuk. De champagne wordt al tevoorschijn gehaald