Schietberglaan 10
4921VJ
MADE
tel. 0162-683968

Afgelopen zondag speelde Madese Boys 1 voor de tweede week op rij een thuiswedstrijd, dit keer was VOAB 1 uit Goirle de tegenstander. De wedstrijd begon wat afwachtend van beide kanten en er werden weinig kansen gecreëerd. De uitploeg kreeg de eerste kansjes in de wedstrijd, maar was nog niet heel gevaarlijk. De eerste kans voor Madese Boys kwam na een kwart wedstrijd, drie aanvallers van onze boys stormden af op 2 verdedigers van VOAB. De overtal situatie werd niet goed benut en zo wist de tegenstander deze veelbelovende aanval onschadelijk te maken.

In de eerste helft werd er van beide kanten niet genoeg initiatief getoond, de ruststand was 0-0.

Maar in de tweede helft schoot Madese Boys uit de startblokken en kreeg het meteen na rust een grote kans, de bal belandde helaas voor de thuisploeg in het zijnet. Een paar minuten later wordt Björn de Bruijn weer diep gestuurd via een splijtende pass en dit keer bleef hij kalm voor het doel en schoof hij de bal rustig in de verre hoek. Niet veel later doet de ploeg uit Goirle meteen iets terug, via een voorzet uit een vrije trap op de rand van de zestien meter beland de bal uit de kluts vlak voor de voeten van een speler van VOAB en hij zorgt voor de gelijkmaker.

Het bleef lang spannend en beide teams kregen een aantal kansen, maar vlak voor het laatste fluitsignaal trok VOAB dan toch aan het langste eind. Net zoals bij de gelijkmaker werd de bal voorgegeven uit een vrije trap, dit keer op rechterhoek van de zestien meter. De voorzet werd niet meer aangeraakt en belandde via een stuit in de Madese goal, de vreugde was groot bij de uitploeg en de teleurstelling was bij Madese Boys duidelijk zichtbaar.

De wedstrijd is afgelopen, VOAB wint met 1-2 in wat een spannende wedstrijd was die Madese Boys nét niet kon afsluiten met een punt. De volgende wedstrijd is op zondag 20 februari in Prinsenbeek tegen Beek Vooruit 1, aftrap om 14:00 uur.