Madese Boys JO13-1

D-Pupillen, D1, Hoofdklasse A

16 april 2011 10:00

D1 komt laat tot scoren !

Vandaag een uitwedstrijd tegen Internos waarvan gezien de ranglijst gewonnen moest worden. Al domineerde we vanaf het begin , tot veel kansen leidde dit niet. Internos beperkte zich tot verdedigen en zolang als mogelijk de 0-0 te koesteren. Dit lukte ze de 1e helft en gingen we met deze stand rusten. De 2e helft gingen we beter voetballen en moest Internos nog verder terug. Toch was het pas 12 min. voor tijd ,toen Bob zijn voorzet bij de 1e paal binnen zag vallen,(0-1) Verdedigend met Dennis,Justin en Joeri stond het goed en hoefde we ons dus geen zorgen te maken. 9 min. voor tijd werd een aanval van ons afgeslagen ,maar met een omhaal wist Bob ook voor de 0-2 te zorgen en was de wedstrijd al helemaal beslist! Internos kreeg de hele wedstrijd geen enkele kans en kwam slechts tot 1 hoekschop. Dit geeft wel het krachtsverschil in deze wedstrijd aan! Maar je hebt pas gewonnen als je na 2x30 min. spelen meer doelpunten maak als je tegenstander. Volgende week onze laatste competitiewedstrijd thuis tegen Zeelandia/Middelburg waarmee we nog een appeltje te schillen hebben! Wie dit spektakel wil komen bezichtigen,we spelen zaterdag 23 April om 12.30u. op de schietberg.