Onbekend (schot)

Mannen Zondag reserve, 4, 5e klasse 508

3 april 2011 10:00

Barca vernedert Madese Boys 4

Met gemiddeld 6 tegendoelpunten per wedstrijd zat ‘het’ er al aan te komen. Weken lang vocht Madese Boys 4 tegen de ultieme vernedering. Geheel onverwacht liep het 4e afgelopen zondag dan toch tegen een verliespartij met dubbele cijfers. Barca vernederde Madese Boys 4 door met 10-1 te winnen. Madese Boys 4 werd in de 2e helft helemaal dol gespeeld en was slechts figurant in een Antilliaanse show.

Het 4e startte wederom als alle andere partijen: aanvallend, meerder corners en uitvallen om vervolgens de eerste beste aanval van de tegenstander in het doel te zien vallen. Zonder al te veel problemen wist het 4e de rust met een 2-0 achterstand te bereiken. Nog helemaal niets aan de hand dus. Ook de derde treffer liet redelijk lang op zich wachten maar daarna ging Barca helemaal los. Knap combinerend werd Madese Boys op alle fronten gedold en toen Madese Boys ook nog met 10 man verder moest was er helemaal geen houden meer aan. Michel vd Sande redde de Madese eer nog. Meer zat er niet in. Ook niet als de scheidsrechter had gefloten voor 3 maal hands in de 16 meter of de vlagsignalen van de grensrechter uit groep 8 van de basisschool te negeren.