27 maart 2011 11:00

Scheidsrechter

C. vd Westen

Be Ready 4 - Madese Boys 4: 2 -7

De gifbeker moet helemaal leeg bij Madese Boys 4 dit seizoen. Wederom kreeg het 4e met 7-2 een zware nederlaag voor de kiezen en is het inmiddels de meeste gepasseerde defensie van de poule.

Al binnen 5 minuten keek het 4e tegen een 0-2 achterstand aan en was de race al gelopen. Met zo’n snelle domper en simpele manier waarop de snelle tegentreffers gemaakt werden, is het moeilijk terug in het spel te komen. Be Ready liep voor rust nog uit naar 0-5 en een uitslag met dubbele cijfers leek niet onwaarschijnlijk. Arjan vd Maagdenberg had voor de rust de wedstrijd nog kunnen kantelen maar kopte in vrije positie een strakke voorzet over.

Na rust kon Be Ready niet meer echt in het spel komen en kon Madese Boys toch af en toe gevaarlijk uitbreken. Peter den Exter bekroonde een van deze counters op fraaie wijze. Richard van Dinteren stuurde den Exter de diepte in, die de Hankse keeper vervolgens vanaf de buitenkant 16-meter met een gave lob het nakijken gaf in de verre hoek. Na de 1-6 wist ook Robin Foulon nog op een steekpass van van Dinteren het net te vinden. Op papier zou Madese Boys de 2e helft dus gaan winnen; helaas werd in de laatste minuut ook die gedachte op zeep geholpen en zette Be Ready de eindstand op 2-7. Wederom een monsternederlaag voor het 4e.