Mannen Zondag standaard, 1, 3e klasse B

10 april 2011 14:30

Mathon, A.P.P.M.

Madese Boys wint van Gilze

Een bij vlagen goed combinerend Madese Boys creëerde in de loop van de eerste helft kans op kans. Na zo’n half uur schoot Hein Neefs de bal net over na een goede actie van Aron van Bragt. 1 minuut later miste Aron zelf ’n grote kans door de bal vanaf enkele meters net niet in het doel te krijgen. Direct hierna een prima actie van de beste speler aan Madese zijde, Michael Walravens, die Joost Jansen wegstuurde, de voorzet die volgde kwam net niet helemaal aan bij de inlopende Hein Neefs. In de 40e minuut speelde Dennis Marijnissen zich keurig vrij, maar zijn harde schot werd gekeerd door de Gilze goalie. Even later ’n vloeiende aanval over links waarbij Geert Neefs de bal voortrekt en de inzet van Nicky den Reyer ook geen doelpunt opleverde. Gelukkig wordt de zoveelste aanval dan toch nog pal voor rust verzilverd. Joost Jansen snelde via rechts langs zijn tegenstander en zag Geert Neefs op het juiste moment inlopen, 1-0

Na rust een zelfde spelbeeld, doch het eerste wapenfeit kwam pas in de 60e minuut. Richard Ramsteijn kopte hard in , maar de doelman keerde ook deze inzet bekwaam.

In dezelfde minuut een aanval waarbij 4 spelers van Madese Boys de bal vloeiend naar elkaar speelde en het uiteindelijk Dennis was die de bal net niet het laatste tikje kon geven. In de 80e minuut gaat Joost Jansen door op links en legt de bal klaar voor Dennis, die nu onberispelijk de dikverdiende 2-0 binnen schiet. In de laatste minuut volgt nog de 3-0 na ’n schitterend samenspel tussen Wouter de Laat en Joost, waarbij laatstgenoemde de eindstand op het scorebord schiet.