2e klasse E

22 september 2019 14:00

J.H. Bezemer

Afgelopen zondagmiddag 22 september speelde Madese Boys 1 de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Cluzona 1.

De wedstrijd was voor rust nog gelijk opgaand waar beide teams diverse kansen kregen. De boys uit Made kregen een geweldige kans toen ze alleen voor de keeper verschenen, maar gescoord werd er niet. Ook de spelers uit Wouw kwamen niet aan scoren toe, zodat de ruststand 0-0 was. Na de rust werd Cluzona sterker. Dat resulteerde in de 70e minuut met een 0-1 voorsprong van Cluzona. Madese Boys probeerde de bakens te verzetten, maar het was Cluzona die opnieuw scoorde en daarmee op basis van de tweede helft de punten verdiend mee naar huis nam. Eindstand: 0-2

Zondag 29 september: Rijen 1 – Madese Boys 1

Komende zondag speelt Madese Boys 1 uit tegen Rijen 1. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark de Vijf Eiken in Rijen en begint om 14:30 uur. Spelers en staf hopen op de steun en aanmoedigingen van onze supporters. Graag tot dan!