Dik verdiende overwinning voor Madese Boys 1

2 - 1

WSC 1

2e klasse E

27 oktober 2019 14:00

Op het programma staat de thuiswedstrijd tegen WSC 1. In de gelijk opgaande eerste helft waarbij van beide zijden kansen ontstonden werd een vrije trap door één van WSC spelers ingeschoten. WSC komt op voorsprong, maar Bjorn scoort via de linkerkant schitterend de 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust een beter combinerend Madese Boys dat diverse kansen creëerde. Het duurde echter tot de laatste minuten dat wederom Bjorn na een schitterende solo de 2-1 erin schoot. Een geweldig doelpunt vanaf een meter of zestien. En dan nog eens stijf in de kruising. Kort daarna een schitterende redding van Sebastiaan de Laat. Hierna speelde Madese Boys de wedstrijd rustig uit. Al met al een dik verdiende overwinning voor onze Rood Witten.

Zondag 3 november: Beek Vooruit 1 – Madese Boys 1

Komende zondag speelt Madese Boys 1 uit tegen Beek Vooruit 1. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Heikant in Prinsenbeek en begint om 14:00 uur. Spelers en staf hopen op de steun en aanmoedigingen van onze supporters. Graag tot dan!