Roosendaal 1

3 - 5

2e klasse E

6 oktober 2019 14:30

Afgelopen zondag speelde Madese Boys 1 uit tegen Roosendaal 1. Madese Boys startte goed en via goed combinatie voetbal werd de tegenstander onder druk gezet. Bjorn en Mike de Bruijn zorgde voor een 2-0 voorsprong. Vlak voor rust scoorde Roosendaal de 2-1. Na de rust startte Roosendaal fel. Goed doorgaan van Bjorn betekende de 3-1 voor Madese Boys.

Na rust verdedigde Madese Boys zwak uit wat de 3-2 betekende. Hierna scoorde Hovsep  de 4-2. Dit was nog niet voldoende, want kort hierna kwam Roosendaal weer tot scoren: 4- 3. Uiteindelijk  scoorde Rick de Bruijn de 5-3 en dat betekende de eerste overwinning voor onze boys die deze middag wel in het blauw speelde.

Zondag 13 oktober: Madese Boys 1 - Uno Animo 1 met huldiging Dennis Marijnissen

Zondagmiddag 13 oktober speelt Madese Boys 1 thuis tegen Uno Animo 1. Deze competitiewedstrijd begint al om 14.00 uur, maar vooraf wordt Dennis Marijnissen, speler van Madese Boys 1, gehuldigd voor zijn 250ste wedstrijd. De huldiging vindt rond 13.40 uur plaats. Spelers en staf hopen dat onze supporters erbij zijn bij dit heugelijke gebeurtenis. Graag tot zondag!