Rijen 1 (zon)

3 - 2

2e klasse E

29 september 2019 14:30

Madese Boys  1 begon deze wedstrijd goed. Al naar in de eerste minuten scoorde Bjorn de 0-1. Er waren opgelegde kansen om de score uit te breiden. Dit gebeurde niet en na een half uur scoorde Rijen uit een vrije trap de 1-1. Vlak voor rust betekende het slecht uitverdedigen spel van de boys de 2-1 voorsprong voor Rijen.

Na de rust domineerde Rijen en scoorde de 3-1. Madese Boys bleef gaan voor een beter resultaat. En kort voor tijd kopte Mike de Bruijn de 2-3 binnen. Verder kwamen onze boys uit Made niet zodat de overwinning naar Rijen ging. Eindstand: 2-3

Madese Boys-trainer Dion Schuurmans sprak in BN De Stem van een ongelukkige wedstrijd voor zijn ploeg. “We hebben het op beslissende momenten laten afweten. Na de 0-1 sloop er bij ons wat gemakzucht in het team, dat is ons uiteindelijk duur komen te staan.”

Rijen - Madese Boys 3-2 (1-1). 0-1 Bjorn de Bruijn, 1-1 Luc Heestermans, 2-1 en 3-1 Roy Kapitein, 3-2 Mike de Bruijn.

Zondag 6 oktober: Roosendaal 1 – Madese Boys 1

As. zondag speelt Madese Boys 1 uit  tegen Roosendaal 1. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Hulsdonk in Roosendaal en begint om 14.30 uur. Spelers en staf hopen op de steun en aanmoedigingen van onze supporters. Graag tot dan!