Madese Boys 1 verliest in laatste minuten

Almkerk 1

Groep 1 L052

7 september 2019 17:00

B.J.J. van Dongen

Madese Boys 1 startte deze 2de bekerwedstrijd tegen Almkerk goed. Vlot combineren werd de tegenstander tegemoet getreden. In de 20e minuut scoorde Ian Meeus de 1-0. Met deze voorsprong gingen de boys de rust in.

Na rust was het een gelijkopgaande wedstrijd en een kwartier voor tijd werd door de tegenpartij uit een vrije trap de 1-1 gescoord. Nog maar een paar minuten te spelen kregen de boys wederom een vrije trap tegen. Deze vrije trap werd door de Almkerkers benut en treffend ingekopt. Wat uiteindelijk resulteerde in de eindstand van deze wedstrijd. Madese Boys verloor deze 2de bekerwedstrijd van Almkerk 1 met 1-2.

De 3de en tevens laatste bekerwedstrijd staat op 14 september tegen Altena 1 op het programma. Aanvang 17.00 uur.

Spelers en staf hopen dan weer te kunnen rekenen op de steun en aanmoedigingen van onze trouwe supporters. Graag tot dan!