Laatste bekerwedstrijd eindigt in gelijkspel

Groep 1 L052

14 september 2019 17:00

R.L.C.M. (Roy) Labeur

Altena-madese Boys

Op zaterdag speelde Madese Boys 1 de laatste wedstrijd voor de beker uit tegen Altena 1. Onder prima weersomstandigheden werd deze wedstrijd gespeeld. Voor de rust een sterk begin van Altena. Na een half uur scoorde zij uit een aanval over links de 1-0. Madese Boys 1 stelde hier voor rust weinig tegenover.

Na de rust was er wat meer evenwicht en 10 minuten na rust scoorde Jens Verschuren de 1-1. Kort hierna scoorde Altena 1 uit een hoekschop de 2-1. Madese Boys 1 kwam toch gelukkig aan de 2-2 toen de doelman tegen Ian Meeus aanschoot en de bal in het doel terecht kwam. Daarmee was de eindstand in deze sportieve bekerwedstrijd bereikt.