2 - 0

Virtus 2 (zon)

27 januari 2019 12:00

Op zondag 27 januari mocht het 2de van Madese Boys weer aantreden voor een oefenwedstrijd tegen het 2de van Virtus. De omstandigheden waren niet al te best met forse regenval maar dat weerhield de boys niet om goed voetbal op de mat te zetten.

De eerste helft had Madese Boys het betere van het spel met een aantal kansen voor onder meer Mike Fens en Twan Looije. Maar na de aantal kansen was het dan uiteindelijk toch raak. Met een prachtpass door de lucht van Thom van den Broek bereikte hij Twan Looije die geen moment twijfelde. Hij zag de keeper komen en deed het met een lob over de keeper heen. Met een 1-0 voorsprong gingen de boys de rust in.

De boys begonnen de tweede helft heel matig met onrustig voetbal en veel lange ballen waardoor de tegenstander ook een paar kansen kreeg op de gelijkmaker. Na het onrustige begin pakte Madese Boys de draad weer op en begon het weer met het betere van het spel vertonen. Dit resulteerde weer in een aantal kansen met de beste kans voor Davy Rombouts met een vrije trap op het randje van de 16. Deze bal vliegt helaas over de goal waardoor de stand 1-0 blijft. 10 minuten voor tijd krijgt Madese Boys nog een vrije trap waarbij de bal wordt voorgegeven door wederom Thom van den Broek. Dave Vissers besluit om ook een keer mee te gaan met de vrije trap en dit was een goede keuze. Want hij knikt de 2-0 binnen op een goed aangesneden voorzet. Het laatste fluitsignaal klonkt snel daarna en daarmee was de eerste oefenwedstrijd van Madese Boys 2 afgelopen.

Het kon op deze manier vol goede moed naar volgende week tegen VVR 2 voor de tweede oefenwedstrijd van de boys.