WSC 3

Groep 1 16

23 december 2018 11:45

Ondanks dat de chocoladeletters al lang en breed zijn vervangen door gevulde kalkoen en oliebollen, genoot Madese Boys  2 nog niet van winterreces.

“El Capitan” Melvin van Dalen moest zijn mannen op 23 December nog eenmaal oppeppen. De reden: een bekeraffiche tegen WSC 3. Tijdens de beginfase van de wedstrijd leek het er op dat Madese Boys nog eenmaal wilde vlammen voor het in grote getalen gekomen thuispubliek. Na een fase zonder echte kansen kantelde de wedstrijd langzaam maar zeker, WSC kwam beter in hun spel. Dit resulteerde pas voor rust tot de eerste grote kans, deze was echter direct raak. Sebas de vervanger van Bob L en Tim N moest vissen.

Na de rust kwam er een ander Madese Boys te voorschijn. Feller, secuurder in de passing en vooral met wat meer drang naar voren. Na een mooie combinatie over verschillende schijven rondde “El Capitan” beheerst af! Vervolgens golfde het spel op en neer maar na 90 minuten stond er 1-1 op het scorebord. Dit betekende 5 penalty’s te nemen door Madese Boys en 5 voor WSC. Na deze reeks van strafschoppen was het duidelijk: de strafschoppenveroorzaker (Bob L) is vandaag vervangen door penaltykiller (Sebas). Hij stopte er 2 en voor de Boys kwam alleen Wessel van Dalen niet tot scoren. Resultaat: Winst na strafschoppen voor Madese Boys 2. Een ronde verder in de beker, maar nu even een welverdiende vakantie!

Namens alle Boys van 2 wens ik u prettige kerstdagen en een gelukkig 2019!