3 - 0

Gilze 2 (zon)

2e klasse B

30 september 2018 11:45

Het was dit weekend weer zover, de kermis in made stond op de planning. Vrijdag werd er hard gewerkt aan de teambuilding door de jaarlijkse “traditie”, met het team samen de kermis op. Maar wat belangrijker is, is natuurlijk de wedstrijd die er op het programma stond zondag. Weet MADE de goede competitiestart een goed vervolg te geven tegen Gilze, ondanks de kermis?

Daar was het dan, het fluitsignaal voor de eerste helft. Made liet gelijk zien dat er de wil was om te winnen en liet Gilze merken dat er weinig te halen viel. Er waren een paar mooie acties van Robbie en een paar mooie combinaties via Rick. Er volgde een aantal kansen waarbij de bal voor werd gegeven en Dave er net niet met zijn voet bij kon. Ook Tresor had een kans en nog een paar afstand schoten. Verder kwam MADE niet in de eerste helft.

In de 2e helft ging MADE vrolijk verder en kwam het uiteindelijk tot een doelpunt. De bal werd goed voorgegeven door Rick DB en Dave maakte het doelpunt. Na het doelpunt nam MADE een beetje gas terug, waardoor Gilze weer meer aan het voetballen kwam. Er volgde een aantal schoten en een grote kans die op de paal beland. Na 4 wissels aan de kant van MADE werden ze weer wat wakker en kregen ze weer het initiatief. Stef stuurde Robbie weg en die kapt goed zijn tegenstander uit en schuift de 2-0 binnen. Gilze probeerde het nog, maar daar was de volgende steekbal van Twan dit keer op Robbie die alleen op het goal af kon gaan. En ook die verzilverde hij, 3-0.

Dit is tevens ook de eindstand. MADE doet goede zaken om aan te blijven haken in de top. En zetten de goede reeks voor. Volgende week gaan we zien of ze dit een goed vervolg kunnen geven tegen Gastel 2.