Madese Boys 2 (zon)

Groep 1 20

16 september 2018 11:30

Vandaag stond de derby tegen Terheijden op het programma. Altijd een beladen pot.

Madese Boys begon goed aan de wedstrijd. Dat resulteerde al gauw in een aantal kansen die goed uitgespeeld waren en een aantal schietkansen. Uiteindelijk na geschutter in de verdediging van Terheijden kon Davy Rombouts de bal afmaken en de 0-1 op het scorebord zetten. Met de 0-1 tussenstand gingen de ploegen ook de rust in.

In de tweede helft begon Madese Boys niet scherp genoeg wat gelijk resulteerde tot de gelijkmaker van Terheijden, 1-1. Terheijden kreeg iets meer grip op de wedstrijd door de snelle gelijkmaker. Madese Boys werd onder druk gezet, maar daardoor kregen de boys wel meer ruimte om te counteren. Dit resulteerde in heel veel kansen voor Madese Boys, haast niet bij te houden. De meeste kansen waren allemaal goed uitgespeeld, alleen de afwerking was niet goed genoeg. Hierdoor maakte Madese Boys het zichzelf heel moeilijk. Na een reeks van gemiste kansen, volgde eindelijk de 1-2. Door wederom geklungel in de verdediging van Terheijden, en doordat Rick de Bruijn goed overzicht hield, kon Dave Vissers de bal rustig in tikken.

In de slotfase van de wedstrijd had Madese Boys het zwaar, doordat Terheijden vol op de aanval ging spelen. Dit resulteerde vooral in veel corners tegen, waar Madese Boys het zichtbaar moeilijk mee had. Uit een corner viel namelijk de 2-2. Ondanks de druk van Terheijden kon Madese Boys de 2-2 over de streep trekken, wat betekent dat de boys door zijn in de beker en zo vol vertrouwen de competitie in kunnen gaan!