Madese Boys door naar kwartfinale in het bekertoernooi

3 - 0

Bladella 1 (zon)

Groep 1 22

20 februari 2018 20:00

Madese Boys heeft zich ten kostte van Bladella uit Bladel geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi. In een spannende wedstrijd versloegen de Boys Bladella uiteindelijk met 3 – 0.

De bezoekers begonnen het eerste kwartier overtuigender aan de wedstrijd dan Madese Boys. Madese Boys was dit eerste kwartier slordig in de passing, waardoor er een aantal keer te snel balverlies werd geleden. Na het eerste kwartier kregen we meer controle over de wedstrijd. Dit resulteerde in de eerste helft tot twee grote kansen. Beide kansen waren voor Hovsep Manukjan uit een voorzet vanaf de linkerkant door Bjorn de Bruijn. De eerste keer kopte hij de bal voorlangs naast en de tweede keer kwam de bal in de handen van de keeper terecht. Bladella creëerde vrijwel geen kansen meer in deze eerste helft, waardoor er een ruststand van 0 – 0 op het scorebord stond.

Na de rust ging Madese Boys met nog meer aanvalsdrang op zoek naar een doelpunt, maar wel met in het achterhoofd het voorkomen van een counter, waardoor Bladella zou kunnen scoren. Er werden in het eerste gedeelte van de tweede helft meerdere grote kansen gecreëerd, maar niet benut.

Het was Robbie Kerremans die de bal vlak voor het doel net niet goed kon raken en enkele minuten later was er een goede pass van achteruit richting Hovsep Manukjan, die legde de bal met de borst terug op de Dennis Marijnissen die vervolgens met zijn schot de lat raakte.

In de 84e minuut was het dan eindelijk wel raak. Bjorn de Bruijn werd in de diepte weggestuurd en ging af op het doel van Bladella toen hij in het strafschopgebied werd gevloerd. Er volgde natuurlijk een penalty die door Dennis Marijnissen werd benut: 1 – 0. In de minuten daarna werd de wedstrijd definitief beslist door Hovsep Manukjan. Hij scoorde in de 87e en 89e minuut op aangeven van Bjorn de Bruijn.

Een dik verdiende 3 – 0 overwinning voor de Boys met een wedstrijd waarin constant gezocht werd naar het creëren van kansen en het maken van doelpunten. Nu eerst weer de volledige focus op de competitie.

3 april 2018: Kwartfinale Uno Animo - Madese Boys

In de kwartfinale speelt Madese Boys een uitwedstrijd tegen Uno Animo dat in dezelfde competitie uitkomt als Madese Boys. De kwartfinale wordt gespeeld op dinsdag 3 april 2018. Wanneer er meer bekend is over de aanvangstijd van deze wedstrijd, zullen wij dit via onze website www.madeseboys.nl, Facebook, Instagram en twitter bekend maken.