Madese Boys 1 bekert verder na overwinning op v.v. Oosterhout

Oosterhout 1 (zon)

0 - 2

Groep 1 38

12 november 2017 14:30

Madese Boys heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Dit ging ten kostte van v.v. Oosterhout. Twee mooie aanvallen zorgde uiteindelijk voor een 0 – 2 overwinning.

Madese Boys begon scherp aan deze bekerwedstrijd en had al in de 5e minuut op een voorsprong kunnen komen, maar Bjorn de Bruijn wist een vrije schietkans niet te benutten. Kort daarna kreeg Hovsep Manukjan nog een kans, maar hij kon de bal net niet goed aannemen.

In de 14e minuut was het wel raak. Bjorn de Bruijn kwam goed door aan de linkerkant van het veld, waarna hij met een goede voorzet de vrijstaande Dennis Marijnissen wist te vinden en die schoot de bal bij de tweede paal tegendraads binnen: 0 – 1.

In de 39e minuut kreeg Madese Boys een vrije trap op een mooie plek net buiten het strafschopgebied. Deze werd genomen door Bjorn de Bruijn en ging via de muur van Oosterhout hoog over. In de 40e minuut moest Madese Boys wisselen, de geblesseerde Koen van der Pluijm verliet het veld en werd vervangen door Remko Martens.

Oosterhout kwam in de eerste helft niet veel verder dan een aantal kleine kansen en zo was de ruststand 0 – 1.

Na de rust was Oosterhout voetballend de betere ploeg en creëerde het ook een aantal goede kansen.

Maar door goed keeperswerk van Werner Verhoeven en reddingen door de paal en de lat kwam Oosterhout niet tot scoren.

Madese Boys scoorde nog wel één keer. Het was opnieuw Bjorn de Bruijn die de achterlijn haalde na een goede steekpass van Dennis Marijnissen. Vervolgens werd de bal hard voorgegeven en kon Hovsep Manukjan de bal inschieten. Dit zorgde voor de 0 – 2 eindstand.

Na deze overwinning kan Madese Boys deze week met het volste vertrouwen toewerken naar de volgende competitiewedstrijd. Een week waarin dus weer hard gewerkt moet worden om Kruisland komende zondag te kunnen verslaan.

Aankomende zondag is er weer competitievoetbal. Madese Boys speelt thuis tegen v.v. Kruisland, aanvang: 14.30 uur. Wij hopen weer op vele toeschouwers.