0 - 0

VOAB 1

Mannen, 1, 2e klasse E

13 mei 2018 14:30

Madese Boys en VOAB wisten afgelopen zondag beide niet te scoren en daarom eindigde de wedstrijd zoals die ook begon: 0 – 0. Door het verlies van directe concurrent Cluzona is Madese Boys nu zo goed als zeker van een plek in de nacompetitie.

Voor aanvang van de wedstrijd was er een wijziging in de opstelling: Jip van der Plas ging spelen in plaats van Maikel Walravens die in de warming- up geblesseerd raakte.

Madese Boys begon goed aan deze wedstrijd en creëerde enkele kansen. Bij de eerste kans van de wedstrijd was het Bjorn de Bruijn die met een goede actie aan de linkerkant van het veld de achterlijn haalde en een goede voorzet bij de eerste paal afleverde, die net niet binnengeschoten kon worden door Dennis Marijnissen.

Kort daarna was er opnieuw een kans voor Dennis Marijnissen. Hij raakte de teruggelegde bal door Hovsep Manukjan niet goed, waardoor deze geen doel trof. Hierna werd het spel wat minder aan Madese Boys kant, waardoor VOAB wat beter in de wedstrijd kwam.

Verder werden er in deze eerste helft weinig grote kansen gecreëerd door beide ploegen. Alleen net voor de rust moest keeper Werner Verhoeven nog redding brengen op een schot van dichtbij door een VOAB- speler.

In de tweede helft waren er meer kansen voor VOAB dan voor Madese Boys, maar gelukkig voor de Boys wist VOAB deze niet te benutten. Aan de bal was het allemaal wat gehaast bij de Boys, waardoor het allemaal wat moeizaam ging. Maar door het hard werken met elkaar als team werd er een punt uit deze wedstrijd gesleept.

Al had hier in blessuretijd nog verandering in kunnen komen. Bjorn de Bruijn kon alleen af op de keeper van VOAB. Hij omspeelde de keeper, die hierna de linksbuiten van Madese Boys onreglementair stuitte en met een rode kaart het veld moest verlaten. Wat er volgde was een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Deze vrije trap werd door Bjorn zelf genomen, maar belandde in de handen van de reservekeeper van VOAB.

Gezien de gehele wedstrijd is het gelijke spel wel terecht.

Aanstaande zondag op 1epinksterdag speelt Madese Boys de uitwedstrijd tegen Sarto uit Tilburg. Aanvang: 14.30 uur. Deze wedstrijd gaat bepalen wie er deze competitie als tweede gaat eindigen.

Wij hopen opnieuw dat vele toeschouwers af willen reizen naar Tilburg om de Boys te ondersteunen.