3 - 0

SCO 1 (zon)

Mannen, 1, 2e klasse E

8 april 2018 14:30

Na de nederlaag in het bekertoernooi van afgelopen donderdag, moesten de Boys zich weer op weten te laden voor de thuiswedstrijd tegen SCO. Dit lukte de Boys en na een goede eerste helft en een wat mindere tweede helft wiste ze met een mooie 3 – 0 overwinning de punten in Made te houden.

In zomerse omstandigheden werd er om 14.30 uur afgetrapt bij de wedstrijd Madese Boys – SCO. Beide ploegen hadden moeite met goed combinatiespel op het lastig bespeelbare veld. Madese Boys was wel de gehele eerste helft de betere ploeg, creëerde meerdere kansen en wist uiteindelijk twee keer te scoren. SCO werd nauwelijks gevaarlijk. In de 18e minuut viel het eerste doelpunt. Het was Bjorn de Bruijn met een goede individuele actie aan de linkerkant van het veld. Uiteindelijk kwam hij in de positie om uit te halen en schoot de bal snoeihard in de rechter bovenhoek: 1 – 0.
10 minuten later in de 28e minuut werd er weer gescoord door de Boys. Het was een goed opgezette aanval door Dennis Marijnissen en Hovsep Manukjan, waarbij laatst genoemde via de binnenkant van de rechter paal binnen schoot: 2 – 0.
Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was een stuk minder van niveau dan de eerste helft. Beide ploegen creëerde weinig uitgespeelde kansen. Madese Boys was slordig in balbezit en speelde vaak te snel de lange bal, waardoor er steeds balverlies was en er steeds omgeschakeld moest worden. Net voor tijd in de 89e minuut viel het laatste doelpunt van deze wedstrijd. Na een goede actie van Bjorn de Bruijn aan de rechterkant van het veld kon hij de meegelopen Dennis Marijnissen voor het doel aanspelen en die schoot de bal laag buiten het bereik van de keeper in het SCO doel. De boys hebben zich zo goed herpakt na de nederlaag van afgelopen donderdag en blijven volop meedoen voor de bovenste plekken in de 2e klasse.

Aanstaande zondag staat er opnieuw een thuiswedstrijd in de competitie op het programma. Er wordt dan gespeeld tegen Cluzona uit Wouw dat ook meedoet voor de bovenste plaatsen. Aanvang: 14.30 uur.

Wij hopen weer op vele toeschouwers om de Boys te ondersteunen !