Madese Boys wint doordeweekse wedstrijd bij Zundert

Zundert 1

1 - 2

Mannen, 1, 2e klasse E

19 april 2018 20:00

Madese Boys heeft opnieuw een overwinning behaald in de competitie. Het won ditmaal uit bij Zundert. Na een matige eerste helft waarin het net voor rust met 1 – 0 achter kwam werd dit in deze wedstrijd in de 2ehelft alsnog omgebogen naar een 1 – 2 overwinning.

Onder zomerse weersomstandigheden en op een lastig bespeelbaar veld werd er om 20.00 uur afgetrapt op sportpark ‘’De Wildert’’ in Zundert

Madese Boys begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd, waardoor Zundert een aantal kansen kreeg in de beginfase van de wedstrijd, maar deze werden niet benut. Het tweede gedeelte van de eerste helft kreeg Madese Boys iets meer grip op de wedstrijd en creëerde het ook enkele goede kansen. Zo was het Dennis Marijnissen die centraal doorkwam na een lange bal van Ruud van Stokkom, maar zijn schot werd gekeerd door de keeper van Zundert. Kort daarna was het Rick de Bruijn die in het strafschopgebied zijn directe tegenstander rechts passeerde en de bal hard op de paal schoot. In het overige deel van de eerste helft creëerde beide ploegen nog enkele kansen, maar wisten beide niet te scoren. In de 45eminuut was het toch Zundert dat nog op voorsprong kwam. Ze kregen een vrije trap net buiten het strafschopgebied na een onnodige overtreding van Madese Boys. Deze werd schitterend buiten het bereik van keeper Werner Verhoeven binnen

geschoten: 1 – 0. Dit was ook de ruststand.

Na de rust een veel scherper Madese Boys dat weer duidelijk de juiste winnaarsmentaliteit liet zien. Hierdoor creëerde het zelf vele kansen en Zundert heeft bijna geen kans meer gehad.

Kort na rust was het Bjorn de Bruijn met een goede actie aan de linkerkant van het veld, waarna de voorzet uiteindelijk terecht kwam bij Kevin de Bok. Die werd na goed doorgaan in het strafschopgebied met een overtreding ten val gebracht door de Zundert- verdediger. Er volgde een fluitsignaal van de scheidsrechter en dus een penalty. Deze werd overtuigend ingeschoten door Dennis Marijnissen: 1 – 1.

Hierna volgde er een grote kans voor Bjorn de Bruijn. Na een diepe bal kon hij de bal over de keeper heen spelen en alleen af op het Zundert doel, maar hij schoot de bal over. Rond de 80eminuut was daar dan wel de beslissing in deze wedstrijd. Het was opnieuw Bjorn de Bruijn met een goede actie aan de linkerkant van het veld die daarna met een voorzet Dennis Marijnissen bereikte. Die schoot beheerst in de rechterhoek zijn tweede doelpunt van de avond binnen: 1 – 2.

Gezien het grote overwicht in de tweede helft een terechte overwinning, waarmee Madese Boys naar de tweede plaats stijgt op de ranglijst.

Aankomende zondag staat de topper in de 2eklasse E op het programma. Madese Boys reist opnieuw af naar Zundert om daar te gaan spelen tegen koploper Moerse Boys. Aanvang: 14.30 uur.

In het weekend van 28- en 29 april is er geen competitiewedstrijd voor Madese Boys. De competitie wordt dan hervat op zondag 6- mei met een uitwedstrijd tegen Beek Vooruit. Aanvang: 14.00 uur.

Wij hopen bij deze uitwedstrijden weer op vele toeschouwers uit Made om de Boys te ondersteunen.