Beek Vooruit 1

0 - 3

Mannen, 1, 2e klasse E

6 mei 2018 14:00

Madese Boys heeft afgelopen zondagmiddag 6 mei een overtuigende 0 – 3 zege geboekt tegen Beek Vooruit in Prinsenbeek. Na een 0 – 2 ruststand wist Madese Boys kort na rust de wedstrijd al definitief op slot te gooien.

Onder zeer warme omstandigheden werd er om 14.00 uur afgetrapt op sportpark ‘’De Heikant’’. Madese Boys begon goed aan de wedstrijd en al in de 7eminuut kwamen ze op voorsprong. Het was Bjorn de Bruijn die na een goede individuele actie de bal hard buiten het bereik van de keeper in de rechterbovenhoek schoot: 0 – 1. In de minuten hierna kreeg Madese Boys nog meerdere kansen met o.a. Hovsep Manukjan, maar deze werden niet benut. In de 30eminuut was het Dennis Marijnissen die de score verdubbelde. Na een goede lange pass vanaf de zijkant door Bjorn de Bruijn kon Dennis de bal controleren en werkte hij beheerst af: 0 -2. Beek Vooruit werd net voor rust iets gevaarlijker en Werner Verhoeven moest een keer in actie komen na een kopbal van de Beek Vooruit spits. Zo stond er na 45 minuten een 0 – 2 ruststand op het scorebord.

Na de rust waarin vooral veel gedronken moest worden om het vochtgehalte weer op peil te brengen begon Madese Boys opnieuw goed. In de 50eminuut was het Dennis Marijnissen met een goede balverovering op het middenveld, waardoor Hovsep Manukjan daarna Bjorn de Bruijn in de diepte wegstuurde. Hierdoor kon Bjorn de Bruijn alleen af op de keeper van Beek Vooruit. Hij passeerde de keeper via de rechterkant en kon de bal nog net voor de achterlijn in het doel werken: 0 – 3. Hierna gebeurde er niet veel meer in deze wedstrijd. Beek Vooruit was niet bij machten om het Madese Boys echt lastig te maken en Madese Boys kwam niet verder dan enkele aanvallen, maar wist deze niet meer doeltreffend af te ronden. Na exact 90 minuten vond ook de scheidsrechter het genoeg en floot zonder extra tijd bij te trekken voor het einde van de wedstrijd.

Na een goede eerste helft en een iets mindere tweede opnieuw een zeer overtuigende en verdiende overwinning. Door deze overwinning en het gelijke spel tussen Sarto en VOAB klimt Madese Boys opnieuw naar de tweede plaats op de ranglijst.

Aanstaande zondag 13 mei speelt Madese Boys een thuiswedstrijd tegen VOAB uit Goirle. Aanvang: 14.30 uur. Wij hopen opnieuw weer vele toeschouwers te mogen verwelkomen op sportpark ‘’De Schietberg’’ om de Boys te ondersteunen.