Uno Animo 1

0 - 2

Mannen, 1, 2e klasse E

18 februari 2018 14:30

Madese Boys heeft opnieuw een uitwedstrijd gewonnen en hierdoor houdt het de aansluiting bovenin. Het werd 0 – 2 op sportpark ‘’De Klokkenberg’’ in Loon op Zand.

Madese Boys begon matig, waardoor Uno Animo enkele kansjes kreeg in de eerste minuten van de wedstrijd. In de 4e minuut liep het net goed af voor Madese boys. Keeper Werner Verhoeven was te laat bij een hoge bal, waardoor de speler van Uno Animo richting doel kon koppen, maar de bal ging net naast.

In de 6e minuut creëerde Madese Boys hun eerste kans en het was meteen raak. Hovsep Manukjan maakte de bal goed vrij op de rand van het strafschopgebied en schoot de bal overtuigend achter de keeper van Uno Animo: 0 – 1.

Een aantal minuten later was het weer raak. Door het goed druk zetten met de gehele ploeg veroverde Dennis Marijnissen de bal op het middenveld en kwam hij uiteindelijk terecht bij Bjorn de Bruijn. Die zette in het strafschopgebied van de tegenstander een 1-2- combinatie op met Hovsep Manukjan, waarna hij beheerst de bal onder de keeper van Uno Animo doorschoof: 0 – 2.

In deze fase van de eerste helft was Madese Boys de betere ploeg, maar wist dit overwicht niet uit te drukken in meer doelpunten en de wedstrijd op slot te gooien. De laatste 10 minuten van de eerste helft was het spel van Madese Boys iets minder, maar door het goed samenwerken in verdedigend opzicht werden er geen kansen weggegeven. Dit zorgde voor de verdiende ruststand van 0 – 2.

Na de rust moest Madese Boys verder achteruit en waren de ruimtes regelmatig wat groter, waardoor Uno Animo wat beter in hun spel konden komen, maar net als in de eerste helft wisten ze weinig kansen te creëren.

Er waren in deze tweede helft nog twee opvallende momenten. Rond de 70e minuut werd er een aanvaller van Madese Boys onderuit gehaald in het strafschopgebied, maar tot ieders verbazing gaf de scheidsrechter aan dat er niets aan de hand was. Een paar minuten later was het Rick de Bruijn die door het opstuiten van de bal van dichtbij keihard op de lat schoot, dus eindigde de wedstrijd in 0 – 2.

Al met al een dikverdiende overwinning voor de Boys en kunnen ze vol vertrouwen gaan toewerken naar de volgende wedstrijd.

ZONDAG 25 FEBRUARI: MADESE BOYS - MOC ’17

Aanstaande zondag 25-02-2018 staat er eindelijk weer eens een thuiswedstrijd op het programma. We spelen dan tegen MOC ’17 uit Bergen op Zoom. Aanvang: 14.30 uur.

Wij hopen weer op vele toeschouwers om de Boys op weg te helpen naar de volgende overwinning.