1 - 2

Moerse Boys 1

Mannen, 1, 2e klasse E

3 december 2017 14:30

Afgelopen zondag speelde Madese Boys 1 thuis tegen Moerse Boys 1. Ondanks het goede spel verloor Madese Boys van een uiterst effectief Moerse Boys met 1 - 2

Madese Boys begon opnieuw sterk aan deze wedstrijd. Door het goed druk zetten op de verdediging van Moerse Boys creëerde de Boys al snel meerdere kansen, maar wisten ze deze niet te benutten. In de 7e minuut kwam Moerse Boys voor de eerste keer op de helft van Madese Boys en was het meteen raak. Rechts achterin werd er niet goed verdedigd, waardoor de speler van Moerse Boys de bal eenvoudig bij de tweede paal kon krijgen en daar werd de bal uiteindelijk ongelukkig in het eigen doel gewerkt door Ruud van Stokkom. Madese Boys ging hierna vol overtuiging op zoek naar de gelijkmaker, maar wist geen van de vele kansen te verzilveren, waardoor er een 0 – 1 ruststand op het scorebord stond.

Ook in de 2e helft had Madese Boys het betere van het spel. Er werden opnieuw vele kansen gecreëerd. Bjorn de Bruijn haalde vele malen met goede acties de achterlijn, waaruit Dennis Marijnissen een grote kans kreeg rond de 60e minuut, maar hij schoot de bal over. Verder kwamen er weinig grote kansen uit deze voorzetten, omdat de voorzetten net niet op maat waren of de bezetting voor het doel niet optimaal was. Halverwege de tweede helft was het Merijn Martens die goed inkopte na een voorzet van Richard Ramstijn, maar de keeper van Moerse Boys redde uitstekend.

Hierna kreeg Hovsep Manukjan nog een grote kans, maar opnieuw was het de keeper die een doelpunt kon voorkomen. In de 83e minuut kwam Moerse Boys tegen de verhoudingen in op een

0 – 2 voorsprong. Het was de invaller aan Moerse Boys kant die de bal met uiterste precisie inschoot en zo Werner Verhoeven geen kans gaf om te redden.

Ondanks deze tegenslag bleef Madese Boys strijden voor een goed resultaat. In de 93e minuut was het Bjorn de Bruijn die na een goede steekbal van Kevin de Bok de bal strak in de verre hoek schoot: 1 – 2. Hierna was het proberen met lange ballen de gelijkmaker te forceren, maar die viel uiteindelijk niet. Dit betekende helaas het tweede verlies op rij voor de Boys, maar kunnen ze gezien het vertoonde spel met vertrouwen gaan werken richting de volgende wedstrijd.

Aankomende zondag staat de lastige uitwedstrijd tegen Uno Animo uit Loon op Zand op het programma. Wij hopen opnieuw dat vele supporters ons komen ondersteunen. Let op: de aanvang van deze wedstrijd is 14.15 uur !!!