VOAB 1

3 - 2

Mannen, 1, 2e klasse E

26 november 2017 14:30

Madese Boys heeft afgelopen zondag voor de 2e keer dit seizoen een wedstrijd verloren, ditmaal verloren de Boys van VOAB uit Goirle met 3 – 2.

Madese Boys begon deze wedstrijd opnieuw goed en kreeg na een paar minuten al een grote kans op de voorsprong. Hovsep Manukjan werd aan de linkerkant van het veld in de diepte weggestuurd en gaf de bal direct voor op de vrijstaande Bjorn de Bruijn die van dichtbij kon inschieten, maar de keeper van VOAB redde uitstekend.

Na de eerste 10 minuten volgde er een periode waarin Madese Boys niet goed speelde en VOAB de betere ploeg was. In de 14e minuut wist VOAB twee keer te scoren. Bij een vrije trap van VOAB stond Madese Boys niet goed op te letten en kon een speler van VOAB eenvoudig binnen koppen bij de tweede paal. Een 10- tal seconde later was het opnieuw raak. De bal werd vanaf de linkerkant voorgegeven en werd vervolgens bij de tweede paal binnen gewerkt. De laatste 10 minuten voor de rust herstelde Madese Boys zich weer enigszins en kopte Richard Ramstijn uit een corner van Bjorn de Bruijn de aansluitingstreffer binnen. Dit zorgde voor een 2 – 1 ruststand.

Kort na de rust werd de bal rechts achterin simpel ingeleverd door Madese Boys, waarna een speler van VOAB de bal ontving een paar meter buiten het zestien meter gebied. Vervolgens werd er door Madese Boys niet voldoende druk op de man met bal gezet, waardoor VOAB een diepgaande aanvaller kon bereiken die slim weggelopen was uit de rug van de Madese Boys verdediger en zo de 3 – 1 binnen kon schieten.

In de 65e minuut was het opnieuw raak vanuit een corner. Nu was het Koen van der Pluijm die binnenkopte uit een corner van Kevin de Bok: 3 – 2. Hierna ging Madese Boys op jacht naar de gelijkmaker. Kort na de aanluitingstreffer kreeg Bjorn de Bruijn een grote kans op de gelijkmaker, maar hij wist oog in oog met de keeper niet te scoren. Verder was een onterecht vlagsignaal van de grensrechter van VOAB hetgeen wat Hovsep Manukjan van het maken van de gelijkmaker afhield.

Uiteindelijk hadden de Boys gezien de kansen nog een punt mee moeten nemen naar Made, maar door onoplettendheid, niet scherp genoeg verdedigen op sommige momenten en het matige spel bij balbezit in het middelste gedeelte van de eerste helft zorgde voor dit onnodige verlies.

Deze week weer hard werken met elkaar om zo aankomende zondag de punten weer in Made te kunnen houden.

Aankomende zondag komt Moerse Boys uit Zundert op bezoek in Made. Aanvang wedstrijd: 14.30 uur. Wij hopen opnieuw op vele toeschouwers uit Made om te zorgen voor de nodige ondersteuning !