Zeelandia Middelburg 1 (zon)

0 - 1

Mannen, 1, 2e klasse E

22 oktober 2017 14:30

Afgelopen zondag speelde Madese Boys 1 een uitwedstrijd tegen Zeelandia Middelburg 1. Madese Boys 1 wint opnieuw een uitwedstrijd, dit keer versloeg het Zeelandia Middelburg 1 met 0-1.

Na een busrit van meer dan een uur moest Madese Boys het afgelopen zondag opnemen tegen Zeelandia Middelburg, naar verwachting één van de betere teams in de competitie.

Deze wedstrijd moest gespeeld worden onder herfstachtige omstandigheden: veel regen en harde wind. Het was Madese Boys dat als beste uit de startblokken kwam, het domineerde de eerste 20 minuten met goed combinatiespel op de helft van Zeelandia Middelburg zonder echt grote kansen te creëren. Halverwege de eerste helft was het Richard Ramstijn die goed het middenveld indribbelde en Hopsep Manukjan inspeelde aan de rechterkant van het veld, die op zijn beurt goed naar binnen wegdraaide en het spel verlegde naar de vrijstaande Björn de Bruijn aan de linkerkant van het veld, die zocht het één tegen één duel met zijn tegenstander op en bij het schot op doel viel de bal via een been van de tegenstander over de keeper van Zeelandia Middelburg in de verre hoek: 0 -1. Dit was uiteindelijk het enige doelpunt in deze wedstrijd.

Het tweede deel van de eerste helft was in evenwicht en beide ploegen creëerde in deze fase van de wedstrijd geen grote kansen. Zeelandia Middelburg werd een paar keer dreigend uit de vele corners die ze in de eerste helft kregen.

Het eerste kwartier van de tweede helft was Zeelandia Middelburg duidelijk de betere ploeg en kon Madese Boys niet onder de druk uit komen. Dit kwam mede doordat Madese Boys in de tweede helft slordiger was in balbezit. Zeelandia Middelburg creëerde in dit kwartier twee grote kansen: één keer schoot de aanvaller van Zeelandia Middelburg na een goede actie op de paal en een speler schoot na een goede combinatie hoog over.

Madese Boys overleefde uiteindelijk in deze fase en kwam de rest van de wedstrijd niet meer in grote problemen, waardoor de drie punten mee naar Made gingen. Een echte teamprestatie !!!

Graag willen wij nog onze supporters bedanken die ons afgelopen zondag gesteund hebben !

ZONDAG 29 OKTOBER: MADESE BOYS 1 - ZUNDERT 1

Na twee uitwedstrijden staat er aanstaande zondag weer een thuiswedstrijd op het programma.

Madese Boys 1 speelt dan tegen Zundert, dat op de 2e plaats staat met 11 punten uit 5 wedstrijden. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Vooraf aan de wedstrijd wordt er een vriendschappelijke voorwedstrijd door JO9-1 tegen JO9-2 gespeeld.

Wij hopen opnieuw op veel steun van onze supporters.