Madese Boys pakt overtuigend de 1e overwinning van het seizoen tegen Beek Vooruit

4 - 0

Beek Vooruit 1

Mannen, 1, 2e klasse E

8 oktober 2017 14:30

Na een goede warming- up en een mooie huldiging voor onze aanvoerder Richard Ramstijn begon Madese Boys heel sterk aan deze thuiswedstrijd wat resulteerde in een snelle voorsprong. Al in de 7e minuut was het Dennis Marijnissen die van dichtbij de bal hard in de rechter bovenhoek schoot en zo de 1 – 0 op het scorebord bracht. In het daarop volgende kwartier kregen de Boys nog een aantal grote kansen met o.a. Dennis Marijnissen en Hovsep Manukjan, maar deze werden niet benut en daardoor bleef Beek Vooruit in de wedstrijd. Het 2e gedeelte van de 1e helft was de wedstrijd meer in evenwicht, zowel Madese Boys als Beek Vooruit kregen enkele kansen. In de 21e minuut was het Werner Verhoeven die een voorzet van Beek Vooruit goed pakte bij de eerste paal, waarbij verdediger Wouter Reedijk geblesseerd raakte en daardoor niet verder kon.

Zo moest Madese Boys in de 21e minuut al voor de eerste keer wisselen, Quinten van der Kieboom verving de geblesseerde Wouter Reedijk.

Net voor de rust ontstond er nog een 3 tegen 2 situatie op de helft van Beek Vooruit, maar dit wisten de aanvallers van Madese Boys niet goed uit te spelen, dus was de ruststand 1 – 0.

In de 2e helft zagen we weer het Madese Boys wat we ook in het begin van de wedstrijd zagen. Door een hoog baltempo, goede individuele acties, het winnen van de belangrijke duels, etc. werden er heel veel kansen gecreëerd en werd er nog 3x gescoord. In de 56e minuut draaide Hovsep Manukjan goed weg bij zijn tegenstander en schoot de bal hard in. Doordat de bal van richting veranderd werd had de keeper van Beek Vooruit geen antwoord, dus was de 2 – 0 een feit.

In de 74e minuut werd het 3 – 0. Dennis Marijnissen schoot de bal schitterend in, maar de bal eindigde op de lat, waarna de ingevallen Rick de Bruijn de rebound beheerst binnen schoot. In de 83e minuut werd het laatste doelpunt van de wedstrijd gemaakt door Kevin de Bok na een schitterende assist van Hovsep Manukjan. Dit zorgde voor de eindstand van 4 – 0.

Deze overtuigende overwinning zorgt voor veel vertrouwen, wat belangrijk is voor de komende wedstrijden.

De komende weken staan er 2 uitwedstrijden op het programma. Aanstaande zondag spelen de Boys uit bij MOC’17 in Bergen op Zoom, aanvang wedstrijd: 14.30 uur en de week erna uit bij Zeelandia- Middelburg uit Middelburg. Ondanks de grotere afstanden hopen wij op veel toeschouwers uit Made bij deze uitwedstrijden.